ZA NJU JE VREME STALO: Ima 51 godinu i ‘ubija’ kako izgleda (FOTO)

Elizabet Harli
printscreen/instagram.com/elizabethhurley1

Snimila je selfi u crvenom bikiniju i tako pokazala fenomenalnu figuru. Elizabet ima 51 godinu, ali u komentarima su joj mnogi napisali da izgleda duplo mlađe

 

Od scene u filmu “Začaran” kada se Elizabet Harli skinula u dvodelni kupaći kostim prošlo je 16 godina, a ako je suditi po jednoj od poslednjih fotografija koje je podelila sa obožavaocima na Instagramu, od tada se nije uopšte promenila.

Naime, holivudska glumica snimila je selfi u crvenom bikiniju i tako pokazala fenomenalnu figuru. Elizabet ima 51 godinu, ali u komentarima su joj mnogi napisali da izgleda duplo mlađe.

Bikini time @elizabethhurleybeach ?

A photo posted by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Glumica je jednom prilikom otkrila da za njenu besprekornu figuru nije zaslužna samo genetika, već i da naporno trenira kako bi bila u formi. Iako joj je vežbanje nije najomiljenije, svaki dan će pronaći bar pola sata za šetnju, kao i za sat joge ili pilatesa. Iz ishrane je izbacila hleb, testeninu, sir i pomfrit i pije puno vode.

One piece time.... @elizabethhurleybeach #olympiaonepiece ?

A photo posted by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Harli iza sebe ima 13 godina dugu vezu s Hjuom Grantom, bila je četiri godine s milijarderom Arunom Najarom, a tri godine je bila u vezi sa Šejnom Vornom. Iz kratke veze s američkim preduzetnikom Stivom Bingom ima sina Demijana. Glumica je trenutno slobodna.

Finally outside after four days in bed with tonsillitis. Hurrah ?

A photo posted by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on