Za nju vreme ide unazad! Severina objavila FENOMENALNE FOTKE, ko ih vidi kaže – IZGLEDA NIKAD BOLJE (FOTO)

Severina – muzička kraljica Balkana, kako je mnogi obožavatelji nazivaju, na radost brojnih fanova, 1. februara 2019. objavljuje najiščekivaniji album godine, pod nazivom "Halo".

Promo/Danilo Pavlović

Nakon sedam godina od izdavanja zadnjeg albuma, na novom albumu će se naći čak 17 pesama, od kojih je deset novih, a broj pregleda preostalih sedam, koje su već objavljene, broje preko 190 miliona YouTube pregleda.

Nesumnjivo je da je publika željna novih melodija.

– Ljudi moji, koliko sam nestrpljiva, jedva čekam da čujete cijeli album! 7 objavljenih i 10 potpuno novih pjesama. Za sve i svakoga, za veselje i tugu, za sve prigode i generacije, za sve vjere i nacije – izjavila je Severina.

Premijera naslovne pesme ‘Halo’ bit će u petak u 12 sati na Severininom YouTube kanalu i Facebook stranici.

Autori na albumu su Jala Brat, Buba Corelli, Tonči i Vjekoslava Huljić, Dušan Bačić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Goran Ratković Rale, Giorgos Sampanis i Marina Tucaković.

Album će biti dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes kao i na svim ostalim svjetskim platformama, dok će u fizičkom obliku, takođe u izdanju Dallas Recordsa, biti dostupan u drugoj polovici februara.