Dečiji puder je spas od peska

Pesak sa plaže zna da se zavuče svuda, a posebno među prste na nogama. Kako biste rešili taj problem i bili sigurni da deca u kuću neće uneti ‘pola plaže’, na stopala im pospite malo pudera. On će da upije vlagu, pa će se pesak lakše odvojiti sa kože.

Pakujte stvari pametno

Rolanje odeće odličan je način za uštedu prostora u koferu i izbegavanja gužvanja odeće. Osim toga, dobra ideja je da se po malo odeće svakog člana porodice stavi u svaki kofer, pa u slučaju da se jedna torba zagubi, niko neće ostati bez ijedne krpice.

Pelene umesto sefa

One su idealno mesto za skrivanje dragocenosti, jer lopovu će teško da padne na pamet da prekopa pelene u potrazi za blagom. Zamotajte sve dragocenosti u čistu pelenu pa je zarolajte da izgleda kao da je korišćena.

Ponesite igračke za vodu od kuće

One zauzimaju malo mesta u koferu, a vi ćete finansijski mnogo bolje proći ako takve igračke kupite u nekom velikom supermarketu, nego na štandovima uz more gde su obično nekoliko puta skuplje.

Ne zaboravite zip-lock kese

One su na godišnjem odmoru izuzetno praktične – od nošenja mokrih kupaćih kostima sa plaže do naseckanog voća na plaži. Kada putujete sa decom , hrana na plaži je obavezna, pa su ovakve kese odličan izbor. Osim ovih kesa sa sobom imajte i termose, koji će čuvati piće od sunca.loading...