ZA ONE SA PLITKIM DŽEPOM: Budite JEDINSTVENI i TRENDI sa malo novca!

Šoping
K.rol2007 / photo on flickr

Ako mislite da vam je za dobar izgled potrebna veća količina novca, varate se.

 

Naravno da niko nije imun na komade svetski poznatih dizjnera, ali budite realni – niko ne garantuje da će vam to stajati lepo i da ćete biti moderne.

Za jedinstven stil, potrebno je da razmišljate – jedinstvno.

Lude majice

Majice sa zanimljivim crtežima ili porukama, uvek će skrenuti pažnju. Toliko je dizajnera koji se time bave po Instagramu da vam nije potreban veliki novac da do njih dođete. Samo budite maštovite.

Nakit

Slično je i sa nakitom. Ljudi koji izrađuju nakit od raznih materijala talntovani su da naprave prava mala čuda. Izgledaju skupo, zanimljivi su i šik. Baš kao i sa majicama, budite maštovite.

Maskice za telefon sa snažnom porukom

Živimo u vremenu kada se bez telefona prosto ne može. Svi se trudimo da ih zaštitimo, a maskice su postale neophodan detalj. Ako već moramo da ih imamo, zašto da onda ne budu trendi? Možete na njima odštampati rečenicu koja vas jasno opisuje ili da izradite kolaž uspomena sa svojim prijateljima, koji će vam svakodnevno biti pri ruci. Što je najzanimljivije, baš takvu maskicu više niko neće imati.

Cegeri i novčanici

Oslikani, izvezeni, sašiveni po porudžbini. Sa likovima iz crtaća, snažnom motivišućom porukom ili nekim drugim detaljem koji vas opisuje.loading...