Za ova tri horoskopska znaka februar će biti UBEDLJIVO najgori mesec u godini

lepota
Pixabay.com

Dobra vest je da će devet znakova imati relativno miran i stabilan mesec. Loša vest je da će ga preostala tri pamtiti kao totalnu katastrofu. Biće nervoze, frustracija i emotivnih lomova na sve strane. Ali koliko god haotično i teško bilo, preživeće i tih 29 dana.

 

OVAN

Februar je vrlo buran mesec za vas, posebno na ličnom i poslovnom planu. Očekuju vas razne izazovne situacije i iznenađenja. Zbog toga udahnite duboko, stanite na loptu i potrudite se da odolite ličnom impulsu i želji za promenom i napretkom. Sasvim je izvesno da vam se u glavi vrte dobre nove ideje za zaradu i posao i zato bi rado izašli iz postojeće rutine, ali još se uvek nisu stekli svi potrebni uslovi i ne žurite sa odlukama. Obratite pažnju da ne izlećete sa svojim svežim idejama vašim autoritetima da ih neko ne bi iskoristio i sam pobrao priznanja.

Što se ljubavi tiče, zauzete Ovnove čekaju promenjive struje i vetrovi i zato su moguća određena emotivna razočarenja. Prisutan je osećaj samoće i nedostatak intezivne povezanosti sa partnerom. Ovo u stvari nije ništa drugo nego vaš lični osećaj, nastao usled vaše trenutne preterane potrebe za pažnjom i ljubavi. Period “krize” partner neće primetiti kao neobičan ukoliko uspete da se uzdržite od potrebe za raspravom, svađom i ubeđivanjem. Bez obzira na to, u ovom periodu intenziviraće se i vaš seksualni život sa partnerom, jer će vam libido biti vrlo jak. Slobodnim Ovnovima je u prethodnom periodu neko zapao za oko. E baš te osobe neće biti u vašoj blizini i vaše srce će tužiti i onda kada ste sami sa sobom, razmišljaćete o tome.

Iako vas energija zbog brojnih nedaća neće napustiti, izuzetno ćete se trošiti. Obratite pažnju na kičmu, kolena, generalno kosti i zube, jer sve do 15. februara ovde bi se mogao pojaviti problemčić. Takođe, posebnu pažnju obratite na higijenu svog intimnog dela tela, jer usled učestale seksualne aktivnosti mogu se pojaviti poteškoće.

DEVICA

Drage Device, iako ćete biti puni pozitivne energije i spremni da se uhvatite u koštac sa svim izazovima, moraćete da izbegavate bilo kakve savete od pojedinaca iz vaše neposredne blizine u poslovnom okruženju. U stvari, samo ćete se sa njima iscrpljivati, bespotrebno sukobiti i gubiti živce…

U februaru će se nadviti neprijateljski nastrojene planete nad vašim poljem ljubavi i dece. Zato je ovaj period za vas vrlo izazovan i pun tenzija i frustracije. Oni koje su novi u vezi, sada mogu da okuse strasnu fazu emotivnog odnosa. Kao i svaka strast, prisutni su momenti izuzetnog zadovoljstva i oni vrlo gorki momenti, gde se meša ljubomora, posesivnost, kontrola… Ove opasne igre s vatrom mogu vas odvesti u prekid veze, sa ponovnim mirenjem i čestim oscilacijama. Predstavnici znaka koji su duže vremena u emotivnoj vezi malo će lakše da prebrode period krize i nestabilnosti. Dobar savet bi mogao da glasi: potrudite se da izgradite veću uzajamnu otvorenosti i umeće pokazivanje svojih osećanja. Međutim, ovaj mesec je najteži za Device u braku. Oni su ušli u februar dosta zamrznutih osećanja, pali u zamku bračne magle, gde se više jasno ne vide i gde se uvuklo međusobno nepoverenje. Valja što pre izgladiti odnose i pronaći se na duhovnom nivou da stvari ne bi otišle predaleko. Ako ste slobodan pripadnik ovog znaka, nećete imati posebnu želju da pronađete stalnog partnera za sebe, jer ćete biti mnogo zaokupljeni poslom, a i vrzmaće vam se u glavi stara ljubav. Kako to obično biva, vi ćete prizvati staru ljubav ponovo u vaš život. Epilog je krajnji zanos, strast i suočavanje sa problemom zbog kog ste se već jednom rastali….

Iako ste u punoj ste snazi i formi, međutim mnogo se iscrpljujete na poslu i vrlo ste nervno napeti. Takođe bi bilo korisno da manje provodite vreme za kompjuterom.

VAGA

U odnosu na prethodna dva znaka, vama neće biti totalna katastrofa što se posla tiče, ali to se ne može reći i za ljubavne odnose i zdravstveno stanje. Boravak planete Mars u vašem drugom polju novca budi vaše ambicije, a otvaranje izvrsnih prilika za baratanje tuđim novcem iz osmog polja, izaziva u vama usnule, praktične talente za materijalno. Planetarna podrška i mlad Mesec upućuju vas na novi početak gde tek treba da jednostavno pokažete umetničku veštinu manipulacije novcem.

Zauzete Vage, što se polja ljubavi tiče, imaju složenu situaciju. Oni koji su braku osetiće emotivne trzavice, žaliće se da nisu dovoljno voljeni, ne shvatajući da ni sami nisu dovoljno prisutni u braku. Odnosi se mogu izgladiti ako vam partner kupi prikladan poklon ili vam se ne konfrontira. Posebnu pažnju obratite na jednog člana porodice, koji prolazi kroz težak period. One Vage koji su već duže u vezi mogu da ovaj period označe kao nestabilan, usled ličnog doživljaja emotivne krize. Do ovoga je došlo usled učestalih konflikata, ljubomore i osećaja nedovoljne ljubavi. Mogući su trajni prekidi odnosa, venčanja se odlažu, a i neko novi može postati predmet obožavanja. Sve u svemu, jedan uznemirujući mesec je pred vama i zato pokušajte da nađete balans u drugim stvarima. Uzdržite se od konančnih odluka, ne dramatizujete, već strpljivo sačekajte da bura prođe. Slobodne Vage imaju objektivne šanse da nađu partnera bilo preko društvene mreže, bilo na jedan neobičan način. Na primer, na planinarenju. Neko potpuno nov probudiće u vama pažnju i strast. Ipak, ovoga puta vrlo ste oprezni, možda i zato što vam se dešava filmska priča ili zato što je sve došlo tako naglo. Opustite se. Dopustite, da vam i vreme da poneke odgovore i pomogne u proceni situacije. Uostalom, zar baš ljubav nije vaše prirodno stanje.

U toku februara, čuvajte se virusa i prehlade. Podložni ste infekcijama, koju lako možete zaraditi od najbližih ili u svakodnevnom kontaktu. Računajte da će sve biti atipično i da vam lekovi, sem za smanjenje temperature, ne mogu mnogo pomoći. Hronične zdravstvene tegobe javiće se kod onih koji već imaju problema sa nogama ili stopalima (artritis ili reuma).