Sastavili smo listu filmova, na kojoj će svako od vas pronaći idealan film, koji će pogledati tokom ovog decembra. Bilo da ste ljubitelji, drame, komedije, ili avanture, na ovom spisku nalazi se nešto baš po vašoj meri i ukusu.

1. Love Actually

Kada su praznični filmovi u pitanju, najveći klasik među njima definitivno je Love Actually. Ovo je film, koji uvek iznova budi lepe emocije, a tokom ovih praznika možete ga pogledati na Netflixu. Uz sjajnu glumačku ekipu i šarmantnu priču o ljubavi, uživaćete ušuškani i uz čašu kuvanog vina.

2. Holiday in the Wild

U novom prazničnom filmu glavne uloge tumače Kristin Davis i Rob Lowe, pa se već na prvi pogled čini da je reč o dobroj romansi. Radnja prati tek razvedenu Kate, koja samostalno odlazi na medeni mesec u Afriku. Njenu avanturu otkrićete ako pogledate ovu novu i uzbudljivu romantičnu komediju.

3. The Holiday

Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law i Jack Black su samo deo glumačke ekipe, koja je ovaj film učinila obaveznom prazničnom “lektirom”, kada su praznični filmovi u pitanju.

4. Marriage Story 

Ako ste pak ljubitelji drame, na Netflix je stigao film Marriage Story sa Scarlett Johannson i Adamom Driverom. Dramatična ljubavna priča vrti se oko bračnog para koji zbog ljubavi prelazi i sopstvene granice.

5. Let it Snow

Ako volite praznične tinejdžerske filmove, Let it Snow je pravi odabir za vas. Reč je 0 jednostavnom filmu, sa elementima komedije i drame idealan odabir onih dana kada želite da popravite raspoloženje.

6. The Great Gatsby

Film je napravljen po istoimenom romanu, a u glavnoj ulozi maestralni Leonardo Di Caprio. Reč je o dirljivoj ljubavnoj priči, ali i o neverovatnom filmskom spektaklu, koji morate pogledati, ako već niste.

7. Nightmare Before Christmas

Decembar je idealno vreme da još jednom pogledamo neobičnu priču Tima Burtona o još neobičnijem Jacku Skellingtonu.

8. Harry Potter

O da, decembar je mesec tokom kog se svi prepuštamo čarima filmskog Harry Potter maratona. Film je sada dostupan i na HBO GO, pa možete organizovati filmsko veče sa najboljim prijateljima uz omiljene grickalice i prepustiti se omiljenom prazničnom putovanju u Hogvorts.

9. Dumbo

Pravo je vreme da pogledate novi filmski rimejk Disney-a, priču o slončetu Dumbo. Savršen za porodično filmsko veče, ovaj film će probuditi najlepše emocije ne samo kod mališana.

10. A Long way Down

Reč je o skupini stranaca, koji se sasvim slučajno nađu na istom mestu, za vreme praznika. Između njih se razvija poznanstvo koje se ne događa tako često. Sjajna glumačka postavka nasmejaće vas do suza, ali i rastužiti. Ovog decembra, zaista je vreme za jednu sasvim drugačiju prazničnu priču.loading...