Nežna kompozicija „Srce Moje“ dobila je odgovarajući video i četiri šarmantne dame su predstavljene u različitim ulogama. Frajle su prikazane kao romantične, zavodljive i zabavne.

 

– Na samom snimanju nam je bilo jako zanimljivo. Svaka je svoju ulogu snimala posebno, igrale smo se sa stilovima. Mare Milin je rediteljka koja nas jako dobro poznaje i voli da svaka od nas pokaže svoju različitost, a isto tako je veliki esteta i voli da se igra sa stilovima, promenama, te kroz svoje umetničko oko, svaki kadar bira i zna tačno šta želi da dobije – ističu Frajle.

I nadovezuju se uz osmeh.

– Do sada nismo imale ovakav spot, nadamo se da će se publici svideti, posto se nama jako sviđa – kažu.

Album “Ljubav na dar“, koji je objavljen u izdanju izdavačke kuće Lampshade Media možete preslušati ili preuzeti putem digitalnih servisa na ovom linku.

Svi ljubitelji zvuka The Frajli biće u prilici da ih čuju uživo na velikom koncertu u Sava Centru 24. novembra, kad će predstaviti aktuelni album „Ljubav na dar“ koji već sad ruši sve rekorde slušanosti.

Karte po cenama od 2000, 1800 i 1600 dinara možete kupiti na blagajnama Sava Centra i Eventim prodajnim mestima.loading...