ZABAVA KOJA NE PRESTAJE! Neverovatni snimci i fotografije LOVEFESTA IZ VAZDUHA (FOTO+VIDEO)

Love fest
Promo

Jedanaesto izdanje Heineken Lovefesta traje pod sloganom#nextlevel, a ovo je dokaz da je čitava orgaqnizacija prešla na viši nivo. Ovi snimci i fotografije dronom pokazuju koliko je scenografija festivala ljubavi posebna! Pogledajte video i fotke snimljene iz vazduha!

 

Drugi festivalski dan protekao je u znaku gotovo dvadesetčetvoročasovne zabave, koja je počela u ranim jutarnjim satima na H2O Stage-u i završila se sledećeg jutra na Fire Stage-u.

 

Više hiljada ljudi gotovo je okupiralo vrnjački Olimpijski bazen, na kome je najveće iznenađenje bio b2b set Dejana Milićevića i slovenačkog di-džej maga Valentina Kanzyani-ja.

Noćni program festivala ljubavi započeo je na Jack Live Stage-u, a pred prepunom binom nastupali su Sajsi MC, Prti Bee Gee, novosadski Bekfleš i niški dvojac Stereo Banana.

Jedanaesto izdanje Heineken Lovefesta traje pod sloganom#nextlevel, a ovo je dokaz da je čitava orgaqnizacija prešla na viši nivo. Ovi snimci i fotografije dronom pokazuju koliko je scenografija festivala ljubavi posebna!

Pogledajte video i fotke snimljene iz vazduha!