ZABAVA PRERASLA U NOĆNU MORU: Zgodna manekenka pozirala sa svinjama, a onda je usledio šok (VIDEO)

Manekenka iz Venecuele Mišel Levin uživala je u snimanju fotoeditorijala na Bahamama, ali se ubrzo našla u velikom problemu.

printscreen/intagram.com/michelle_lewin Verified

Manekenka je posetila ostrvo u Eksumi, nenaseljenom području poznatom po divljoj populaciji svinja koje se nesmetano kreću plažama.

View this post on Instagram

There’s always two sides of every story

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Mnogi turisti i manekeni obišli su ovu lokaciju kako bi se kupali zajedno sa svinjama, ali stvari za Mišel Levin, koja je posetila ovu destinaciju za potrebe egzotičnog fotografisanja, nisu ispale baš najglamuroznije.

Mišel je na svom Instagram profilu podelila nekoliko kratkih videozapisa na kojima se vidi kako leži na pesku sa svinjama i prasićima, milujući im glave i puštajući da joj ližu ruke. Zatim je skočila u vodu kako bi napravila nekoliko fotografija pored svinja.

Kada je odlučila izaći iz vode, nakratko je okrenula leđa svinjama i to se ispostavilo kao pogrešna odluka. Naime, jedna svinja je jurnula prema njoj i ugrizla ju je za zadnjicu. U tom trenutku zgodna Venecuelanka je počela da vrišti i beži, a svinje su joj bile za petama.

View this post on Instagram

🐷🤨🤷🏼‍♀️😂

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on