ZABLISTAJTE OVOG PROLEĆA: Dame, ove frizure su u trendu, a najbolje od svega – za njih vam treba PET MINUTA

Početkom proleća donosimo brojne odluke koje uglavnom utiču na brojne aspekte našeg života. Tako se odlučujemo za veći broj aktivnosti s kojima bi u što kraćem vremenu vratili svoje telo u formu nakon duge zime te sve više vodimo računa o obrocima koje tokom dana konzumiramo.

instagam/orionvanessa

Šišanje takođe spada u skup odluka koje donosimo početkom proleća jer se jednostavno želimo osećati probuđeno i osveženo, no vrlo često nam ova odluka teško pada. Istina je kako je našoj kosi periodično zaista potrebno šišanje kako bi se ona kompletno obnovila te bila zdrava, no ponekad oštećenu kosu možemo ‘zakamuflirati’ trendi frizurama zbog kojih niko neće primetiti da je našoj kosi potreban rez makazama.

View this post on Instagram

One of the spots of the house I was most excited for was my make up vanity 🧡💅🏻

A post shared by AMBER FILLERUP CLARK (@amberfillerup) on

Elegantna i opuštena niska punđa stvara chic look,a s kojom su brojne popularne trendseterke pronašle omiljeni beauty trik. Reč je o frizuri koja osim što spada u skup najjednostavnijih i najefektnijih frizura koje će zaokružiti naš look, odličan je izbor i za svaku dužinu kose.

Nadalje, pletenice su kada je stilizovanje kose u pitanju, na tronu već duže vreme. Ove sezone i dalje su popularne bokserske pletenice, koje su izvedene na posve neobičan i inovativan način. Pletenica umesto razdeljka ili pak one pletenice uklopljene u tradicionalni rep, nonšalantno spletene, pravi su pogodak.

Takođe svoju oštećenu kosu možete vratiti u život brzim rešenjima u vidu modnih dodataka, poput šešira, ukosnica, marama ili rajfova za kosu, a koji su ove sezone izuzetno popularni!