ZABORAVITE NA STID: Muškarci obožavaju ovih sedam nesavršenosti kod žena

Žene ponekad suviše strogo posmatraju određene nesavršenosti koje se tiču njihovog fizičkog izgleda ili ponašanja.

Pixabay

Međutim, istina je sasvim drugačija

Stomačić

To što nemaš zategnut stomak može da smeta samo tebi i da ti uruši samopouzdanje, a ono je za muškarce mnogo važnije od toga da budeš fit.

Nesavršeni zubi

Holivud nam je nametnuo lažni porcelanski osmeh kao princip lepote, e pa mi tražimo osmeh sa karakterom. Zato nemoj da bacaš gomile novca kako bi u ustima imala nisku bisera, jer je mnogo važnije šta ćeš njima izgovoriti.

Uživanje u hrani 

Verovatno na dejtu paziš šta naručuješ i trudiš se da to bude neka salata ili nešto zbog čega nećeš biti sva zamazana. Međutim, muškarcima je baš slatko kad uzmeš pljesku, jer onda znaju da pored tebe mogu da se opuste i uživaju. Jer i oni su takvi.

Ožiljci i strije

Ožiljci su dokaz da smo živi, da smo nešto u životu prošli, baš poput bora i zato nema razloga da ih sklanjamo i da ih se stidimo.

Lapsusi

Ne treba da te brine ako neko slovo ne izgovaraš pravilno ili ako napraviš previše lapsusa, bar kada je dejt u pitanju. Tom lapsusu ćete se sigurno smejati kasnije i ostaće super sećanje na dejt.

Kikotanje

Svi imamo trenutke u kojima se toliko zasmijemo da zvučimo kao Sandra Bulok u “Mis tajni agent”. Zaboravite na fejk osmeh, jer na dejtu treba da bude zabavno, zato se slobodno kikoći koliko želiš.

Smotanost

Ne postoji čovek koji je u svemu spretan i koji se nikada nije izblamirao. Biće mu drago da ti pomogne u stvarima u kojima si trapava, kao što ćeš i ti njemu pomoći kada on nešto ne ume da uradi.