ZABORAVITE STRES: Sredite orman brzo i lako

stvari
pixabay.com

Došlo je vreme da uvede red u svoje ormane i mi ćemo vam pomoći da ti uradite... što bezbolnije.

 

Spadate u one koji se teško odvajaju od svojih stvari? Ne bacate čak ni komade garderobe koje već dugo niste obukli?

Ok, razumemo vas, ali ćemo pokušati da vam pomognemo, kako biste u svojim plakarima imali više mesta i bolju preglednost.

Dakle, ovo su stvari koje bi trebalo da izbacite i za koje vam GARANTUJEMO da nećete zažaliti:

Tašne i torbe

Reklamne torbe koje se dobijaju gratis u supermarketima, na primer. Koliko ih imate? Koliko puta ste ih upotrebili? Ako vam je baš žao da ih bacite, poklonite ih nekome.

Kostimi i maske

Da, to su sve lepe uspomene na nekadašnji lud provod na maskenbalima, ali – šta će vam više? Ko zna kada ćete imati novu priliku da se maskirate, a i u tom slučaju ćete sigurno poželeti neki nov kostim, masku u kojoj vas još nisu videli.

Rasparane čarape

Ne, nikada se neće pojaviti ONA DRUGA čarapa, ne budite naivni. Ta “nevaljalica” je, verujte nam, rešila da zauvek ostane u nekoj drugoj dimenziji, u prostoru i vremenu gde je nama ljudima ulaz zabranjen.

Sve malo i sve veliko

Držimo vam palčeve da smršate, navijamo za vas da nabacite koji kilogram, ako je to ono što želite, ali kada se nešto od toga desi, i vi opet budete mogli da nosite neke stare komade garderobe koji vam sada ne pašu, ipak ćete želeti da kupite sebi nešto novo, da se častite za uložen trud.

Sandale koje vas “ubijaju”

Sigurno imate jedne takve? Naročito ako ste žena. Možda se radi o cipelama, čizmama? To nije važno, ali jeste činjenica da ih NIKADA nećete razgaziti, jer da je tako trebalo da bude već bi se desilo. Zar ne?

Motivacionu garderobu

Spadate u one koji čuvaju farmerke, ili košulju, minić, možda šorts, koji služe kao kalup za merenje koliko ste oslabili, kao podsećanje na dane kada ste bili mladi i vitki? Izbacite to iz kuće odmah! Ne vraćajte se u prošlost, a i vaše novo seksi telo, zaslužuje nove “krpice”.