Tokom 2014. godine Zabranjeno pušenje je nizom zapaženih koncerata u devet evropskih zemalja obeležilo 30 godina od objavljivanja albuma "Das ist Walter". Posebno su se izdvojili rasprodati koncerti u Beogradu i Zagrebu, ali i spektakl u sarajevskoj Skenderiji, kojim je proslava jubileja i započeta.

Na mapi slavljeničkih koncerata 21.02.2015. godine naći će se i Novi Sad u kojem bend nije nastupao pune dve godine, a pored kultnih hitova Zabranjenog pušenja, Novosađani će u čuvenom klubu Quarter biti u prilici da čuju i pesme sa 10. albuma benda – ,,Radovi na cesti”.

Prisećajući se nastupa održanog u februaru 2013. godine takođe u Quarter-u, u nedavnom intervjuu za portal Remix Press, Sejo Sekson je izjavio da Novi Sad ima sjajnu publiku naklonjenu rokenrolu: ,,Svaka čast ljudima koji su dva i pol sata koncerta Zabranjenog pušenja uspjeli da nauče napamet – skidam kapu! Organizacija, ljudi entuzijasti oko tog kluba su narodni heroji. Impresionirali su me svojim entuzijazmom i profesionalnošću. Radovao bih se da što prije opet dođem…”

Na opšte zadovoljstvo, i benda i njihov​​ih vernih fanova od kojih neki nisu bili u prilici da prisustvuju koncertu održanom pre dve godine, budući da su sve ulaznice bile rasprodate tri dana pred nastup, Zabranjeno pušenje se vraća u Novi Sad 21. februara sa novom energijom i usviraniji nego ikad!

Specijalni gosti Zabranjenog pušenja u Quarteru biće sastav Zbogom Brus Li.

Ulaznice za veliki ​novosadski koncert Zabranjenog pušenja su u prodaji po promotivnoj ceni od ​800 dinara od ​8. ​februara. Od ​9. do ​20. ​februara ulaznice će moći da se nabave po ceni od 1.​0​00 dinara, dok će na dan koncerta, na ulazu u ​Quarter, koštati 1.​200 dinara.

​​Ulaznice su dostupne ​na svim GigsTix prodajnim mestima.loading...