ZAČINITE LJUBAVNI ŽIVOT: Seksi fantazije koje treba da isproba svaki par

Vruće zabave su idealne za zagrevanje strasti u vašem odnosu, a ideja za maskiranje je zaista bezbroj.

Seksi devojka
Pixabay.com

Iako vam se možda čini izlizanim glumiti medicinsku sestru, policajku i stjuardesu tokom predigre i seksualnog odnosa, to je i dalje top odabir prema mnogim istraživanjima u svetu.

Uniforme šalju poruku da ste spremni za rasplamsavanje strasti na malo drugačiji način i da se uz svog partnera osećate dovoljno prijatno da možete da se opustite i odigrate neku ulogu.

Kako bi igranje uloga uspelo, oboje morate potpuno da se uživite u vaše uloge i da se pravite da se ne poznajete. Iako mnoge žene to negiraju, većina njih zaista gleda pornografiju i to ih zaista uzbuđuje, naročito ako je reč o kraćim filmićima s pričom.

Takav način izražavanja seksualnih maštarija je idealan za sve kojima je teško da se opuste i izraze sve svoje želje i misli u seksu, a podstiče i opuštanje i apsolutno razbijanje monotonije unutar vaše spavaće sobe.

Žene mogu da se “preruše” u neku od sledećih uloga:

SOBARICA – Iako zvuči pomalo primitivno, uniforma sobarice kao iz španskih sapunica ispod koje ništa ne nosite, može potpuno da izludi vašeg muškarca.

UČENICA – Ništa nije slađe od zabranjenog voća, a glumljenje maloletnice ili studentkinje može ga navesti na zaključak da neprestano upadate u nevolju i da je upravo on taj koji može da vas kazni.

STJUARDESA – Seks u avionu je neverovatno uzbudljiv scenaro, stoga ga napravite što uverljivijim i zabavite se uz ovu filmsku erotsku priču.

MASERKA – U slučaju da vaš dragi ima problema s leđima, možete mu ponuditi ulogu maserke u simpatičnoj beloj uniformi s namerno naglašenim dekolteom. Uz ulje koje ćete koristiti i senzualne pokrete, užitak je zagarantovan!

U slučaju da vam se to sviđa, možete zamoliti partnera da i on vama pruži zanimljivo erotsko iskustvo koje ćete poželeti da ponavljate u nedogled.

Par ideja za muškarce:

AUTOSTOPER – Uz ovu ulogu možete ga zaintrigirati na neobičan način. Ponekad, kada dolazite autom po njega na posao, jednostavno ga iznenadite i dođite po njega u izazovnoj odeći ili u haljini bez donjeg veša. Glumite da je on autostoper i naterajte ga da spontano prihvati vašu igru koja će sadržati neverovatno seks iskustvo u automobilu.

SLUGA – Pitajte ga da li želi da bude vaš sluga na jedan sat u slučaju ako ćete biti veoma zločesti i tražiti od njega vrlo zločeste stvari koje uključuju ispunjavanje njegovih i vaših erotskih maštarija. Biće garantovano oduševljen predlogom.