ZADIVITE GOSTE: Fenomenalne ideje za USKRŠNJU DEKORACIJU koje ćete lako sami napraviti (VIDEO)

uskrsnja jaja
pixabay.com

Uz malo mašte napravite sami originalne dekoracije za uskršnju trpezu. Predlažemo vam dve ideje kako da brzo i lako uredite praznični sto ukrasima koji simbolizuju Uskrs.

 

Uskršnji zeka od salvete

Impresionirajte ukućane i goste jednostavnim, ali efektnim detaljem koji će vaš sto učiniti neodoljivim. Sledite uputstva iz video tutorijala i za samo par minuta napravite zeku od salvete. Možete koristiti papirnate ili platnene salvete, veličine 50×50 centimetara. Ukrasni zeka od salvete ne mora da bude na vašoj trpezi samo tokom Uskrsa. Budući da će se njime najviše obradovati mališani, možete ga iskoristiti i za proslavu dečjeg rođendana i drugih radosnih događaja.

Origami korpica za jaja

Uskršnje korpice podjednako su važan ukras baš kao i jaja koja ćete u njih smestiti. Zato budite kreativni i sami napravite origami korpice u obliku zeca. Od materijala biće vam potreban samo dvobojni papir veličine 18×18 centimetara. Pratite uputstvo iz video tutorijala i uz malo strpljenja i truda kreirajte ove zanimljive korpice, koje kasnije možete koristiti za odlaganje nakita i dragih sitnica.loading...