Uz malo mašte napravite sami originalne dekoracije za uskršnju trpezu. Predlažemo vam dve ideje kako da brzo i lako uredite praznični sto ukrasima koji simbolizuju Uskrs.

 

Uskršnji zeka od salvete

Impresionirajte ukućane i goste jednostavnim, ali efektnim detaljem koji će vaš sto učiniti neodoljivim. Sledite uputstva iz video tutorijala i za samo par minuta napravite zeku od salvete. Možete koristiti papirnate ili platnene salvete, veličine 50×50 centimetara. Ukrasni zeka od salvete ne mora da bude na vašoj trpezi samo tokom Uskrsa. Budući da će se njime najviše obradovati mališani, možete ga iskoristiti i za proslavu dečjeg rođendana i drugih radosnih događaja.

Origami korpica za jaja

Uskršnje korpice podjednako su važan ukras baš kao i jaja koja ćete u njih smestiti. Zato budite kreativni i sami napravite origami korpice u obliku zeca. Od materijala biće vam potreban samo dvobojni papir veličine 18×18 centimetara. Pratite uputstvo iz video tutorijala i uz malo strpljenja i truda kreirajte ove zanimljive korpice, koje kasnije možete koristiti za odlaganje nakita i dragih sitnica.