Zagarantovan orgazam: Uradite joj ove stvari i vinite je u nebesa!

Muškarci, šta čekate? Bacite se na udovojavanje svojoj dragoj, biće zadovoljna i vratiće vam se višestruko, SIGURNO!

Ženski orgazam i dalje je velika zagonetka pa je upravo zato vrlo čest predmet naučnih istraživanja. Ovoga puta istraživali su se intenzitet, učestalost i stepen zadovoljstva, a naučnici su hteli da otkriju u kojoj meri te tri stavke određuje izbor partnera.

Uočeno je da je učestalost povezana sa intenzitetom, a to je izraženije kad je žena u vezi sa muškarcem koji je samouveren, dobro zarađuje i zasmejava je. Naučnici su primetili da važnu ulogu u tome imaju i mere tela muškarca, osobine, kao i celokupan izgled.

Istraživanje su sproveli psiholozi sa Univerziteta Albani, predvođeni Džordžom Galupom, a u njemu su učestvovali heteroseksualni parovi koji su odgovarali na pitanja o svojim seksualnim životima. Poseban naglasak stavljen je na orgazam ispitanica.

Intenzitet orgazma ispitanica u najvećoj meri zavisio je od stepena privlačnosti koju su osećale prema partnerima. Važnim se pokazao i broj seksualnih odnosa, tačnije – što su partneri češće imali seks, žene su lakše i intenzivnije doživljavale orgazam. U tom slučaju žene su uopšteno navodile da su osetile veći seksualni užitak.

Ovo istraživanje pokazuje da seksualna tehnika muškarca i nije toliko važna. Mnogo su važnije njegove osobine i sve ono što on donosi sa sobom u vezu.