Zagrevanje pred veliki beogradski koncert: Druženje sa Tropico bendom u Ušću!

Tropico bend
Promo

U nedelju, 10. aprila od 18 časova, članovi Tropico benda družiće se sa posetiocima UŠĆE Šoping Centra na Centralnom trgu i podeliti 100 CD-ova.

 

Rođendanski mesec UŠĆE  Šoping Centra započeo je dobrom muzikom, a slavljenička atmosfera se nastavlja. Tako će svi fanovi popularnog Tropico benda biti u prilici da upoznaju, fotografišu se i dobiju autograme od članova ove popularne grupe u UŠĆE Šoping Centru, i to neposredno pred njihov veliki beogradski koncert koji je zakazan za 16. april.

Tokom rođendanskog meseca UŠĆE Šoping Centra koji traje sve do 30. aprila, posetioce očekuju brojna iznenađenja, dosta dobre zabave, kao i čak 777 vrednih nagrada. Ove godine, sedmoro najsrećnijih posetilaca imaće priliku da osvoje platne kartice UniCredit Banke sa po 250.000 dinara za šoping, njih 70 osvojiće kartice u vrednosti od 5.000 dinara, a 700 posetilaca dobiće na poklon kartice u iznosu od 2.000 dinara.

Sa jednom ili dve kupovine u UŠĆE Šoping Centru, tokom rođendanskog meseca, čiji je ukupan iznos veći od 5.000 dinara, automatski se stiče pravo za učešće u velikoj UŠĆE nagradnoj igri “Mesec dana 7. rođendana”

UŠĆE Šoping Centar je jedini slavljenik koji svoj rođendan slavi mesec dana – dođite da proslavimo zajedno!