Zagrevanje za Cinema City uz kultne filmske numere na Amstel Open Air sceni sceni

Uz podršku Amstela, Cinema City festival startuje spektakularnim muzičkim zagrevanjem u subotu, 21. juna, na Amstel Open Air sceni.

Sa početkom u21 čas,hor Collegium Musicum izvešće koncert „Slike sa filmova”, muziku legendarnog autora Zorana Simjanovića, komponovanu za brojna ostvarenja domaće kinematografije.

Muzički nastup pratiće projekcija fotografija na velikom platnu, koja će publiku podsetiti na omiljene likove, scene i filmove.

Nakon koncerta, na Amstel Open Air-u sledi jedinstveno bioskopsko iskustvo, kada će posle dugo godina na velikom platnu biti prikazan kultni film „Nacionalna klasa”.

Amstel Premium Pilsener ponosni je pokrovitelj sedmog po redu Cinema City, internacionalnog filmskog festivala, koji se i ove godine održava u Novom Sadu, od 21. do 28. juna.

Originalna filmska platforma „Amstel movie time”će svakodnevno u okviru festivala nuditi jedinstven programski koncept i vrhunske autorske filmove iz celog sveta, uz brojna iznenađenja. Tako će ljubitelji dokumentarnih filmova imati priliku da uživaju i u premijernoj projekciji filma „Love Hunter: Priče iz njujorškog taksija” i da čuju Love Hunterse u sjajnom živom nastupu, 28. juna, na Amstel Open Air sceni,koji će zatvoriti ovogodišnji Cinema City festival.

Bioskop pod vedrim nebom, u dobrom društvu i sa hladnim Amstel pivom vrhunskog kvaliteta, učiniće da se dese prave stvari i vreme dobro provede uz najbolja ostvarenja domaće i svetske kinematografijeloading...