Zahladneli odnosi – Ceca i Seka se posvađale?!

Ceca Ražnatović i Seka Aleksić više se ne druže kao nekada, a na javnim događajima se ignorišu. Šta se desilo?

Odnos između dve najpoznatije srpske folkerke je zahpadneo poslednjih meseci, pa mnogi spekulišu da je svađa razlog prekid njihovog nekadašnjeg prijateljstva, piše Informer.

U prilog ovoj informaciji ide činjenica da se Seka nije pojavila na Cecinom rođendanu koji je Ražnatovićeva nedavno proslavila u svojoj kući.

– Svi smo bili zbunjeni jer Seku nismo videli na proslavi. Navikli smo da ona bude među zvanicama i da pored Cece bude najveselija. Još čudnije nam je bilo što ni Ceca nije otišla na njen rođendan koji je Seka slavila krajem aprila. Ne znam da li su se nešto posvađale, ali je očigledno da nisu bliske kao nekada – kaže izvor Informera koji je bio na Cecinom rođendanu.

On ističe da ne zna šta je uzrok prekida prijateljstva.

– Ne želim da se petljam u njihove stvari. Vidim da nije sve kao nekada, što ne znači da su njih dve u žestokoj svađi – zaključuje izvor.

Zanimljivo je da su se Ceca i Seka pre menje od dva meseca zatekle na promociji jedne knjige i da su se jedva javile jedna drugoj. Iako su do sada uglavnom sedele za istim stolom kada se nađu na nekm javnom skupu, ovog puta nije bilo tako. Ceca je sedela u društvu svoje sestre Lidije, dok je Seka bila u društvu najboljeg prijatelja.loading...