Da krv nije voda, govori i činjenica da se osamnaestogodišnji Aleksej pojavio u scenama u školi, baš kao i njegov otac na početku karijere u ulozi Slobodana Popadića Bobe u “Boljem životu”, gde igra nestašnog učenika.

– Aleksej je u “Žigosanima” dobio malu, ali upečatljivu ulogu učenika koji šmekerski prkosi profesorki, a kako su se i glumci nasmejali na setu, verovatno je i na publiku ostavio utisak. On je još mlad momak i pun entuzijazma, pa ga je Dragan uposlio jer je izrazio želju da sam zaradi novac za letovanje. Mali Bjela je tokom celog leta vredno pomagao ekipi kako bi zaradio džeparac – ispričao je za Kurir jedan od izvora iz ekipe serije.

Printscreen

Ali, to nije sve. Aleksej je dosta radio i iza kamere kad je reč o produkciji, koja ga zapravo najviše i zanima.

– Draganovog naslednika ne interesuje toliko gluma, već produkcija. Međutim, dečko je ambiciozan i želi da iskoristi znanje svog oca i upije od svega što može kad je reč filmskom svetu – dodaje izvor.

Aleksej je već igrao u filmovima Dragana Bjelogrlića, u prvom i drugom delu “Montevidea”. Prvi put mladi glumac pojavio se na malim ekranima 2010. u ulozi malog Tirketa, dok se u drugom nastavku ovog Bjelinog režiserskog prvenca pojavljuje već kao desetogodišnji fudbaler.

Aleksej se oprobao kao glumac i na pozorišnim daskama i stao na scenu Narodnog pozorišta u komadu “Dobro pamtim sve”, koji je režirao njegov otac povodom 70 godina fudbalskog kluba Partizan. Rame uz rame igrao je s Predragom Ejdusom, Nenadom Jezdićem i Nadom Šargin.loading...