ZALJUBLJENI U SEBE I IRITANTNI ZA DRUGE: Najveći narcisi rađaju se u ova TRI ZNAKA

Ako ste ikad imali posla s narcisom, verovatno je to iskustvo koje ne želite da ponovite. Ako niste, onda je to iskustvo koje svakako želite da preskočite.

Pixabay.com

Ne kažemo da su svi ljudi rođeni u ovim znakovima narcisi, ali, kako navodi Your Tango, a prenosi B92.net, ova tri znaka pokazuju mnogo narcisoidnih osobina.

Bik

Bikovi ponekad veruju da su bolji od svih i da zaslužuju više od ostalih. Nedostaje im empatije jer ako se nešto ne događa njima, nemaju potrebu da razmišljaju o tome. Tvrdoglavi su i žele da uvek bude po njihovom, a često imaju problema s ljutnjom. Pravi su majstori u manipulaciji, te znaju da budu plitki i materijalisti.

Lav

Lavovi su tako puni sebe da je teško ne zaključiti da su narcisi. Uvereni su da se ceo svet vrti oko njih i da će tako i ostati šta god oni radili. Iako deluje kao da su puni samopouzdanja, vrlo su nesigurni, što je osobina narcisa, piše hrvatski Indeks.

Škorpija

Ako se dobro osećaju, Škorpije ne pokazuju narcisističko ponašanje, ali ako ih je neko izdao ili povredio, odmah će se fokusirati na osvetu i neće ih biti briga koga će time povrediti. Njihova osveta je hladna i proračunata, a ponekad kao da ne vide ništa loše u tome da iskoriste druge kako bi došli do svojih ciljeva.