ZAPALILA PARIZ: Evo kako je protekao prvi solo nastup Cecine ćerke (VIDEO)

Sledeći Anastasijin nastup zakazan je za deset dana.

Printscreen

Više od četiri godine mlada zvezda Anastasija Ražnatović prisutna je muzičkoj sceni, a 12. mart ostaće joj zauvek u sećanju.

Prvi profesionalni nastup Anastasija je održala u svom omiljenom gradu Parizu.
I dok je godinama unazad u medijima govorila kako joj je francuska prestonica najlepše mesto gde želi da otputuje, nije mogla ni da pretpostavi da će na samo nekoliko minuta od centra grada, u jednom prestižnom klubu, održati koncert.

U krcatom klubu Anastasija se pojavila sa plesačima koji su je pratili na sceni, a na sebi je ponela atraktivno odelo koje potpisuje srpski kreator Bojan Petrović.

Publika je pesmu “Rane” dočekala sa gromoglasnim aplauzom, a potom im se obratila Anastasija.

Dobro veče svima! Jako sam srećna što vas vidim u ovolikom broju! Dobrodošli na moj prvi nastup pred publikom ikad – poručila je Ražnatovićeva, a nakon toga je nastavila da peva svoje, ali i hitove svoje majke.

Po završetku koncerta, Anastasiju su sačekali fanovi koji su želeli da se fotografišu sa njom, a ona je strpljivo delila autograme i fotografisala se sa svima.

Organizatori nastup su joj potom saopštili da je oborila posećenost kluba koji postoji preko 20. godina, što je Anastasiju posebno obradovalo.

Odmah nakon završenog nastupa, Anastasija se zaputila u hotel. Sledeći Anastasijin nastup zakazan je za deset dana.

Snimak i fotografije sa nastupa možete pogledati OVDE.