ZAPALILE BINU: Latino dive napravile spektakl za pamćenje na Superobolu (VIDEO)

Dve latino dive zapalile su binu su na finalnoj utakmici 54. Superboula.

printscreen

Pevačice Dženifer Lopez i Šakira posle meseci pripema izvele su šou za pamćenje. Latino dive sinoć su opravdale očekivanja i napravile šou kakav se ne pamti.

Ljudi su oduševljeno gledali nastup i uživali u onom šta su im Džej Lo i Šakira pripremile za Superboul. Sudeći prema energiji, ali i neverovatnoj spretnosti na sceni, niko nije mogao da poveruje da Dženifer ima 50 godina, a Šakira 43 godine.

Energični plesni pokreti, brojni plesači, iznenađujući performans, striptiz i specijalni šljokičasti kostimi ispratili su nastupe pevačica na poluvremenu 54. Superboula, najznačajnijeg sportskog događaja u Americi.

Nastup je započela vatrena Šakira sa “Hola Majami” u dvodelnoj crvenoj haljini sa šljokicama uz svoje najveće hitove poput “Hips Don’t Lie” i “Whenever, Wherever“.

Džej Lo je obučena u kožni kostim zapevala “Jenny From The Block,” “Ain’t That Funny” i “Get Right” uz neverovatnu koreografju, da bi se kasnije presvukla u srebrni kombinezon pokazavši svoje izvajano telo.

Pored spektakularnog nastupa ove dve latino dive, pažnju je privukao i nastup Eme, ćerke Dženifer Lopez koja se pridružila majci na sceni i zapevala sa njom.loading...