ZAPAMTITE DVA DATUMA! 13. i 29. maj donose preokret i SUDBINSKE PROMENE

Početak meseca obeležiće aspekt Sunce kvadrat Saturn. Šta to znači?

Pixabay.com

To donosi pojačan ego, pa se potrudite da se ne suprostavljate starijim osobama i šefovima. Ovo naročito važi za osobe od kojih zavisite i koji mogu da utiču na vaš život. Dakle, ne isterujte pravdu bez obzira što u trenutku mislite da ste u pravu. Sve ima dva, pa i tri ugla, a ovo je loš trenutak za one koji ne žele da popuste.

Već oko 3. maja Merkur će ući u Blizance i od tog trenutka će komunikacija postati lagana i tada je vreme da sve što želite možete nekome i da saopštite, a to i uradite.

U narednom periodu je potrebno je da budete strpljivi i da ne reagujete na prvu loptu. Dakle, nemojte biti sujetni i tvrdoglavi.

Takođe, Mekur donosi i kraća putovanja i uživanje sa prijateljima. Kada 11. maja je mlad Mesec bude u Biku to će nam dati šansu da da popravimo sve vrste odnosa – ljubavne, finansijske i poslovne.

Oko 13. maja Merkur će biti u trigonu sa Saturnom i to će nam, konačno, otvoriti vrata razgovora vezanih za posao i karijeru koji će na duge staze biti isplativi i prilično uspešani.

Zanimljiv će biti 26. maj kada imamo pun Mesec u Strelcu i totalno pomaračenje Meseca. Taj aspekt će najviše osetiti Device, Ribe, Strelčevi i Blizanci.

Merkur će od 29. maja do 22. juna biti u retro hodu što donosi vraćanje bivših ljubavi, bivšig poslovnih kontakta, a to znači da nekome može doneti i vraćanje na bivši posao!

NAJVEĆI AVANTURISTI ZODIJAKA: 3 horoskopska znaka nisu za ozbiljnu vezu