ZAPANJIĆE VAS OVAJ SPISAK: Najveće zvezde SRPSKE ESTRADE bile su MALOLETNE kad su rodile prvo dete!

Zvezde srpske estrade zatrudnele su pre punoletstva!

Trudnoća
Freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Mnoge pevačice detinjstvo su provele u bedi i siromaštvu, pa su bežeći od motike i čuvanja ovaca postajale pevačice jako mlade, gotovo još devojčice.

A, uz estradu obično ide i buran ljubavni život koji se često završavao trudnoćom, i to još pre punoletstva.

Goca Božinovska bila je srednjoškolka kada je zatrudnela sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, koji se i njenom ocu kleo da je ludo zaljubljen u nju iako je oženjen. I pre nego što je shvatila šta ju je snašlo, Goca je rodila ćerkicu Jelenu, ali ljubav Goce i Radeta nije potrajala. Sama, bez posla, bez para i slomljenog srca Jelenu je odnela kod svojih roditelja, pa je njena ćerka rasla uz baku dok je mama jurila karijeru i pevala po kafanama. Nekoliko godina kasnije rodila je još dvoje dece u vezi sa Zoranom Šijanom.

Ana Bekuta sina Igora je rodila kao tinejdžerka i umesto da izlazi i provodi se sa drugaricama ona je postala mama.

Užasno sam se plašila, naročito u trudnoći, ali sam ujedno znala da će taj strah proći. Moje prve izlaske zamenilo je menjanje pelena i briga o bebi. Moje materinstvo bilo je prerano, ali mi je ujedno i najdragocenije iskustvo u životu – sa setom se priseća Bekuta koja je zbog nemogućnosti da sama odgaja dete dala sina u Dom za nezbrinutu decu. Bila je to, kako kaže, najstrašnija epizoda u njenom životu, a maleni Igor u domu je proveo godinu dana, posle čega ga je majka ponovo uzela sebi, odnosno ostavila ga je na čuvanje svojoj porodici dok je ona išla da peva.

Stariji sin Zorice Marković, Dejan, nije rastao uz majku i godinama joj je to zamerao. Zorica je sina rodila sa samo 15 godina. Udala se za njegovog oca, harmonikaša iz kraja, ali brak nije dugo potrajao. Posle razvoda, Dejan je pripao ocu, a pevačica je pobegla iz rodnog sela i tek ponekad viđala je sina.

Stojanka Novaković Stoja silno je želela da bude pevačica, ali se njen otac tome protivio, pa se udala i sa svega 17 godina rodila sina Milana. Ali, posle samo tri godine braka muž joj je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a ona je ostala sama sa sinom.

Nisam imala da jedem, delila sam krompir sa komšinicom, ali sam uvek za roditelje, kad bi mi došli u posetu, imala sok i kafu. Znala sam da sam niža klasa, ali sam želela da postanem ime i prezime, i to moje samopouzdanje me je guralo napred – iskrena je Stoja.

I Tina Ivanović je zatrudnela kao maloletnica, ekspresno se udala za oca svoje bebe i sina Danijela rodila sa samo 17 godina. Brak je kratko potrajao i nekoliko meseci posle porođaja ona je napustila i supruga i dete. Ovu tajnu je godinama brižljivo čuvala, ali su novinari čeprkajući po njenoj prošlosti iskopali sve ono što je skrivala, a ona je završila na stubu srama.