“Zaplakala je kad smo se rastali i dvaput okrenula za mnom niz hodnik”: U potresnoj ispovesti pevač otkrio kako se bori sa bolešću majke

"Molim se, molim svesrdno i svim srcem da sve prođe u najboljem redu..."

printscreen/youtube.com/RTS

Božo Vrećo, bosanskohercegovački pevač, na društvenoj mreži Instagram, nedavno, iznenadio je sve pratioce objavom da mu majka Mila boluje od karcinoma.

Poznati pevač sevdalinki, poznat po svom ekscentričnom stilu nema ni trunku sumnje da će ovaj period za njegovu porodicu imati pozitivan ishod.

View this post on Instagram

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Operacija umetnikove majke prvobitno je bila odložena zbog epidemioloških mera, a zatim je Vrećo sve obavestio da će njegova najveća podrška biti hospitalizovana danas.

Božo se oglasio putem Instagrama potresnom porukom:

Jutros sam moju srnu otpratio u bolnicu, sutra je operacija ujutro i molim se, molim svesrdno i svim srcem da sve prođe u najboljem redu i da mi majčica ozdravi. Zaplakala se kad smo se rastali i dvaput okrenula za mnom niz hodnik kad su je poveli u njenu sobu. Jak sam i moram biti, al’ neizmjerno mi sve vaše tople i pune ljubavi poruke znače, nek je ljubav izleči i bude uz nju. Ja ću je čekati – istakao je pevač, a podrška od pratioca je postala masovnija nego ikada.

View this post on Instagram

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)