Započela je vezu sa njim kao 14-godišnjakinja, pa se MANEKENKA udala za 40 GODINA STARIJEG MILIJARDERA!

manekenka
Instagram/lizaadamenko

Jedan od najpoznatijih ruskih naftaša 55-godišnji Valentin Ivanov se oženio manekenkom s kojom je započeo vezu kad je ona imala samo 14 godina.

Bivši prvi čovek Lukoila se venčao s 18-godišnjom Jelizavetom Adamenko i to u glamuroznom dvorcu u Francuskoj, četiri godine nakon što su vezu započeli.

 

Purpose in Future? da?

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on

Venčanje se održalo u dvorcu Sen Žen na Azurnoj obali, i iako je prijateljica manekenke neke fotografije svadbe objavila na Instagramu, ubrzo ih je obrisala.

Venčanje se navodno održalo pre šest nedelja.

Mlada manekenka se na svom profilu na Instagramu redovno hvali njihovim raskošnim životnim stilom, u kojem ima mesta i za vožnje Bentlijem i Ferarijem, kao i za sunčanje po jahtama. Iako je u Rusiji i u Singapuru, gde par živi, granica za seksualni pristanak 16 godina, vlasti nisu istraživale njihov odnos.

 

Away✋?

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on

Jelizaveta se na društvenim mrežama ljuti na one koji dovode u pitanje njenu ljubav prema starijem bogatašu.

– Ljudi bi trebalo da budu zreliji i pametniji. Ako mislite da su sve manekenke glupače, treba da se zapitate o sebi. Zašto je osoba koja je u vezi sa starijim muškarcem automatski k…., a on je automatski sponzor? – samo su neki od komentara koje je pisala.

 

Who is in town☃

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) onloading...