ZAPOČELA NOVI ESTRADNI RAT? Svađa u žiriju Zvezda Granda zbog OVE izjave Jelene Karleuše

Sinoć je emitovana još jedna emisija "Zvezde Granda", a takmičari su zadali težak zadatak žiriju. Trudili su se svojim pevačkim sposobnostima da ih oduševe, ali žiri je kao i uvek bio objektivan i spreman da uputi kritike, ali i pohvale.

Jelena Karleuša
Printskrin/Youtube

Anđela Kostić je svojim nastupom pokrenula lavinu komentara. Njen mentor je Aleksandar Milić Mili, a ona se predstavila pesmama “Vlak” od Aleksandre Radović i “Polje jagoda” od Dare Bubamare. Na njenu izvedbu Darine pesme Jelena Karleuša je obratila posebnu pažnju.

Anđela pokazivala sam ti, trudila sam se. Pogotovo kada je reč o drugoj pesmi “Polje jagoda”. Dara Bubamara kada izađe na ovu scenu napravi se neko naelektrisanje u vazduhu – započela je Karleuša.

Dara Bubamara je ozbiljna budala, ona to sve momentalno procvrči. Budala u pozitivnom smislu – umešao se Đorđe David.

Zovi to “budala”, zovi to “čudna energija”, ali sve oči su uprte u nju. Ja kad nekog hoću da pohvalim, ja kažem “to je takva budala”, ali u najboljem mogućem smislu. Ona možda nije nabolja riba, nije najbolja pevačica, ali ona pleni – nastavila je Jelena.

Samo nemoj to na televiziji da kažeš da nije najbolja riba, molim te – umešao se Saša Popović

Htela sam da kažem da niko od nas nije najbolja riba, nije poenta u tome. Ona pleni i kida, a ti si bila mlaka. Ako si već uzela njenu pesmu, bar malo tog ludila si morala da pokažeš. Anđela uplašila si se, a moraš da kidaš – bila je oštra Karleuša.