Zapovesti koje morate poštovati u instant seksu

Svakodnevne obaveze su nas dovele do brzih, instant radnji. Zato je seks na brzaka postao dnevna rutina, kojoj se svi radujemo ali slabo obraćamo pažnju na njene nedostatke.

Predstavljamo vam sve zapovesti koje prate seks na brzaka.

Obavezno koristite kondom

Ukoliko ne želite dete ili ne konzumirate pilule, obavezno mislite o zaštiti. Znamo da je moguće da u trenutku velike strasti i požude često zaboravimo na prezervativ, ali i u tim divljim trenucima strasti dolazi do polno prenosivih bolesti ili neželjene trudnoće.

Ne glumite orgazam

Ženama je po običaju potrebnije više vremena da dožive vrhunac, ali nije potrebno da ga odglumite ukoliko ga nemate na brzaka. Zato jednostavno se prepustite i uživajte u samom činu seksa.

Bez seksa na javnom mestu

Ukoliko ne želite da budete nova atrakcija na društevnim mrežama, nađite neki slobodan kutak, sobu ili wc daleko od očiju drugih. Koliko god vas partner uzbuđivao, iskontrolišite svoje strasti ili nađite neko mesto koje niko ne posećuje i ugasite vatru.

Bidite tihi

Koliko god vas seks izluđivao i varnice prštale na sve strane, iskontrolišite jačinu svog glasa. Naročito bi trebalo da obratite pažnju ukoliko je seks na javnom ili polujavnom mestu, a tako će vam intima biti još uzbudljivija i strastvenija.

Ne bežite, ukoliko vas neko uhvati u činu

Nije bitno da li su vas uhvatile kolege ili roditelji, najgore bi bilo da u sred seksualnog čina počnete da bežite. Pretpostavljamo da će situacija biti neugodna, ali će barem druga strana biti obazrivija.

Zaboravite na predigru

Predigra u seksu na brzaka uglavnom ne postoji, osim ako u pred seks zone ne podrazumevate hot poruke. Slatke igrice ostavite za drugi put, a sad samo navalite.

Obratite pažnju na higijenu

Ovde se misli na higijenu mesta gde ćete imati seks. Nemojte se upuštati na intimu u prljavim i zapuštenim wc, zagušljivim prostorijama ili tome slično. Znamo da nećete uvek imati priliku za čistom posteljinom, ali se onda bar iskontrolišite ukoliko nemate drugu opciju.

Ekperimentišete kad god za to imate priliku

Uglavnom u situacijama u kojima moramo da budemo brzi koristimo standardne, proverene poze. Međutim, pokušajte da eksperimetišete jer će vam uzbuđenje rasti i seks će vam biti mnogo strastveniji.

Inicirajte i vi bez straha

Nijedan partner se neće buniti ukoliko vi sami podstaknete seks na brzaka. Zato slobodno izrazite želju za brzim intimnim odnosom.

Obratite pažnju na izgled posle seksa

Da sebe ne biste izlagali nepotrebnim komentarima svojih kolega ili prijatelja, jedan prolazak pored ogledala će ispraviti rasčupanu kosu ili izgužvanu kragnu. Zato posegnite za ružom za usne i vratite se svakodnevnici, kao da se nije ništa desilo.