ZAPREPASTILA JAVNOST: Pevačica se SKINULA GOLA i otkrila od čega boluje (FOTO)

Američka pevačica i glumica Lien Rajms odlučila je javno progovori o svojoj kožnoj bolesti s kojom se nosi jako dugo i s kojom joj nije lako živeti.

printscreen/youtube

Naime, ona je priznala kako je osećala očajnu potrebu da progovori o psorijazi koja joj je dijagnostifikovana kada je imala samo dve godine.

Pevačica je o tome i ranije govorila, ali sada je to odlučila učiniti na drugačiji način. Zato je na društvenim mrežama pozirala u potpunosti gola kako bi privukla pažnju što većeg broja ljudi, a što joj je sudeći po komentarima i podršci koju je dobila i te kako uspelo.

“Ovo je pravo vreme da svima pokažem kako moja psorijaza izgleda. Znate onaj osećaj kada ste nešto dugo vremena držali u sebi pa to podelite s nekim i osetite olakšanje? To meni znači ove fotografije. Trebalo mi je ovo. Moje celo telo, um, moj duh, očajno su ovo trebali”, napisala je na Instagramu uz fotografiju.

View this post on Instagram

So much of my journey, both personally and within my creations, my new chant record and podcast coming out soon, has been excavating pieces that I’ve been hiding and bringing them to the light. It’s been and still is a journey of allowing them out and welcoming and reintegrating those fragments back into wholeness. Music has been my gift, and why I’m here. But I want to give a voice to these other pieces of me. And I want to give a voice to what so many other people are going through. This is finally my time to be unabashedly honest about what psoriasis is and what it looks like. You know when you say something you’ve been holding in for so long, and it’s such a sigh of relief? That’s what these photos are to me. I needed this. My whole body—my mind, my spirit—needed this desperately. With today being World Psoriasis Day, I thought this would be the perfect time to share my story with @glamourmag, head to the link in my bio/ stories to read my full essay ? #worldpsoriasisday #psoriasis #psoriasisawareness #glamourmag #whatilivewith

A post shared by LeAnn Rimes Cibrian (@leannrimes) on