Zasmejavao je milione, a doživeo strašnu sudbinu: POSLEDNJI DANI slavnog glumca bili su PAKAO na zemlji

Devojka glumca Dastina Dajmonda, koji je u 44. godini preminuo nakon što mu je dijagnostifikovan rak pluća četvrtog stadijuma, progovorila je o njegovim poslednjim danima i borbi iz koje, nažalost, nije izašao kao pobednik.

Printscreen Youtube/ Extratv

“Bilo ga je strah. Stalno je govorio da ne želi da umre”, ispričala je njegova devojka Taš Džuls (39), prenosi Dejli mejl.

Ona je dodala da, iako je imao problema s disanjem, da je uspeo da joj kaže da je voli.

“Odmah sam mu rekla da volim i ja njega”, dodala je.

Njegov najbolji prijatelj takođe je bio uz njega sve vreme i za medije je ispričao šta se događalo.

“Rekao mi je da ga jako boli i da ima osećaj da mu tablete ne pomažu”, otkrio je njegov prijatelj Den Blok.

“Ali radovao se što će videti oca koji je doleteo iz Kalifornije da ga poseti. Ranije te sedmice otpustili su ga iz bolnice i odmarao se u kući zajedničkog prijatelja. U početku je izgledao i zvučao dobro, ali nakon nekog vremena više nije mogao da govori. Patio je. Nismo sigurni kada je i gde tačno umro. Da li je umro u kući ili na povratku iz bolnici. Sve što znam je da sam oko 13 sati stigao u kuću i da više nije disao. Odmah smo zvali hitnu pomoć, ali bolničari su mogli jedino da konstatuju smrt”, ispričao je.

Podsetimo, Dajmond je završio u bolnici nakon što se danima žalio na bol i nelagodu, a njegovi bližnji počeli su da strahuju od najgoreg scenarija.

Glumcu je nedavno od raka dojke preminula majka, a od raka su obolevali i mnogi drugi članovi njegove porodice. Glumac Dastin Dajmond preminuo je početkom ovog meseca.

Glumac je bio najpoznatiji po ulozi Skriča u popularnoj tinejdžerskoj seriji “Saved by the Bell”.

TUGA I ŠOK U HOLIVUDU: Umro mladi glumac, zvezda kultne serije 90-ih (FOTO+VIDEO)