ZAŠTO DA NE? Zaboravite na krevet, ova mesta su daleko uzbudljivija za vođenje ljubavi

Većina parova praktikuje da vodi ljubav samo u spavaćoj sobi. Međutim, ako želite da unesete malo uzbuđenja u vaš seksualni život, vreme je da isprobate nešto novo

Seksi
Pixabay.com

Osim toga što će vaš partner biti prijatno iznenađen, i vi ćete uživati u svakom trenutku proveden u ovoj maloj ljubavnoj avanturi.

Evo nekoliko naših predloga:

1. U AUTU

Biće vam komotnije na zadnjem sedištu, ali i na prednjem će biti podjednako uzbudljivo. Ukoliko nosite tange i haljinicu, za sekund možete biti na njemu.

2. NA STEPENIŠTU

Ako niste isprobale seks na stepenicama, to je nešto što definitivno treba da probate. Nograničen je broj poza, samo pustite mašti na volju.

3. U TUŠ KABINI

Budite oprezni jer je vrlo klizavo. Međutim, isplati se rizikovati. Možete probati pozu od pozadi, dok mlazem vode masirate druge delove tela. Sva čula će uživati.

4. NA HAUBI AUTA

Kada putujete negde, stavite ruku vašem partneru na međunožje i sam će odlučiti da skrene sa puta. Uživaćete u strastima, okruženi prirodom.

5. U KABINI ZA PRESVLAČENJE U BUTIKU

Zašto da ne? Već ste bez garderobe. Samo se potrudite da ne budete previše bučni.

Seks treba da bude uzbudljiv i zabavan, pa nemojte bežati od isprobavanja novih stvari. Prepustite se mašti i sprovedite je u realnost.