Ova tri razloga, su najveći uzroci svađa, a totalno su besmislena.

 

Svađe su dobre za vezu, tako kažu, jer omogućavaju parovima da se “isprazne” i reše stresa. Ipak, stručnjaci upozoravaju kako se nekih svađa morate što pre rešiti, jer jednostavno one nikuda ne vode.

Ova tri razloga, su najveći uzroci svađa, a totalno su besmislena.

Iznošenje smeća

Ko će to da učini i čija je zapravo dužnost da iznosi smeće? Umesto da se stvara problem i svađa oko gluposti, jednostavno razmišljajte o tome da će jednom, kad-tad, neko od vas dvoje isprazniti kanticu za otpatke i stvar će biti rešena.

Planovi

Čest problem u vezi predstavlja osoba koja “ne prijavi” svoje planove, zbog čega druga pretpostavi da će veče provesti zajedno, što se ne dogodi jer “neko” ipak ima obaveze… I tad nastaje svađa, a stručnjaci za veze upozoravaju da ona nikuda ne vodi. Dogovorite se da ćete se sledeći put bolje isplanirati i to je to – svađa nije pravo rešenje.

Dugi izlasci

Još jedna situacija koja je stvorena za bespotrebnu svađu predstavljaju duži izlasci. Ako se probije “termin” odmah se pojavljuje nezadovoljstvo kod osobe koja je (na primer) to veče ostala kod kuće. Tu započinje svađa koja ništa ne rešava. Naprotiv, osoba koja je bila u provodu stiče utisak da je “druga strana” ljubomorna i da joj, zapravo, nije drago što se neko ludo zabavlja…