ZAUSTAVLJENO SNIMANJE BETMENA: Slavni glumac IMA KORONU, fanovi zabrinuti za njegovo zdravlje (VIDEO)

Britanski glumac Robert Patinson koji je svetsku slavu stekao igrajući vampira u filmskom serijalu „Sumrak saga“, pozitivan je na koronavirus. Budući da Patinson igra noseću ulogu u novom filmu o Betmenu, snimanje je ponovo moralo da bude prekinuto, javlja Veniti fer.

Printscreen

Kompanija „Vorner bros“ je samo izdala saopštenje da je „član produkcionog tima filma Betmen pozitivan na kovid 19 i izolovan u skladu sa utvrđenim protokolima. Snimanje je privremeno pauzirano“. Veniti fer je uspeo iz poverljivih izvora da sazna da je Robert Patinson taj član tima koji se razboleo.

Snimanje novog nastavka sage o Betmenu je prekinuto u martu kada je proglašena pandemija, ali je početkom leta nastavljeno. Patinsonov predstavnik za medije nije želeo da komentariše zdravlje glumca.

U novom filmu, koji režira Met Rivs, poznat po filmu Planeta majmuna, Betmen pokušava da reši seriju jezivih serijskih ubistava u Gotamu. Slučaj će ukrstiti njegove puteve sa Ridlerom koga igra Pol Dejno, Zoi Kravic u liku Seline Kajl (pre nego što će preći na drugu stranu zakona) i likom iz podzemlja, Osvaldom Koblpotom, zvanim Pingvin, u tumačenju Kolina Farela.

„To će biti jedan kriminalistički eksperiment. Betmen pokušava da nađe načina kako konačno da promeni ovo mesto. Preduzima razne poduhvate, ali oni još uvek nemaju efekat koji bi on želeo. Ubistva počinju da se dešavaju i kroz njih pratimo istoriju Gotama. Betmen nešto već sluti, ali njegova istraga će otvoriti čitav lavirint korupcije i zločina“, najavio je Rivs prilikom predstavljanja prvog trejlera.

Planirano je da se film pojavi pred publikom 2021. godine.