ZAVIDE SVIMA OKO SEBE: Ovo su najljubomorniji znakovi horoskopa

Svaki horoskopski znak je autentičan i ima specifične osobine, a one negativne često isplivaju kada su u pitanju ljubavni odnosi. Astrolozi ističu da među horoskopskim zankovima možemo izdvojiti najoptimističnije, kreativne, znakove sa sjajnim humorom, pesimistične i mnoge druge.

Pixabay.com

Evo koji horoskopski znakovi su najljubomorniji:

Lav

Lavovi su neverovatno ponosni: ako posumnjaju u svog partnera, neće se pomiriti sa takvim stanjem stvari. Lavovima je važno da osete i znaju da su za svog partnera jedini. Iako imaju visoko samopouzdanje, mogu posumnjati i neosnovano optužiti partnera. Sklone su takmičenju u prijateljstvu i na polju karijere.

Škorpija

Drugo mesto na astro rang listi najljubomornijih znakova Zodijaka zauzimaju Škorpije. Čak i najbezazleniji kompliment drugoj ženi može se smatrati izdajom. Škorpija je monogamna osoba i zahteva potpuno istu predanost od partnera. Ako on odluči da provede vreme bez nje, kategorično će to odbiti. Često bira uspešnog i harizmatičnog muškarca, ali može biti ljubomorna na njegova dostignuća i poslovna putovanja. S druge strane, vatrena priroda Škorpije privlači suprotni pol, jer je veoma bistra, strastvena i emotivna.

Ribe

Čini se da nemaju tako vatren temperament kao Lavovi i Škorpije, pa odakle dolazi ljubomora. U stvari, Ribe su veoma emotivne i osetljive, kao i nepredvidive, pa ljubomora može nastati iz mnogih – a ponekad i neočekivanih – razloga. Raspoloženje Riba se brzo menja, skloni su da preuveličavaju i budu sumnjičavi. Situaciju pogoršava činjenica da Ribe nisu posebno sigurne u sebe, pa se svako odstupanje partnera od uobičajenog ponašanja može tumačiti kao neverstvo. Ali pažnja, nežnost i prave reči lako će joj vratiti dobro raspoloženje.