ZAVISNA OD PLASTIČNE HIRURGIJE: Procurele fotke manekenke nakon operacije na kojima izgleda jezivo (FOTO)

Šokantne fotografije Kejti Prajs pojavile su se u javnosti, a na njima možemo da vidimo kako ona izgleda posle poslednje operacije.

printscreen

Bivši glamurozni model sada ima 41 godinu, ali Kejti sada izgleda kao da je u agoniji od bolova. Slikana je nakon što se podvrgla operaciji u Turskoj. Na ovim fotografijama možemo da vidimo ožiljke nakon fejsliftinga pošto se prvi put pojavila u javnosti od kada su joj skinuli zavoje.

Kejti je imala poteškoća čak i da razgovara telefonom pa se trudila da škiljeći pročita šta piše na ekranu. Ogledala se u ekranu telefona i preko kamere posmatrala svoje ožiljke. Ima šavove od slepoočnica do ispod ušiju. Bila je opušteno obučena u sivi džemper i crne helanke.

Pored zatezanja lica, Kejti je imala i operaciju kapaka kako bi sprečila njihovo dalje padanje. U isto vreme radila je i podizanje zadnjice. Njen verenik Kris Bojson uradio je operaciju nosa tokom njihovog putovanja jer se nedavno pojavio u javnosti potpuno izmenjenog izgleda.

Prijatelji bliski Kejti upozorili su je da je na granici da počne da preteruje sa zahvatima i da je opsednuta perfekcijom, pogotovo posle vesti o tome da su njena deca plakala kada su je videla posle operacije u aprilu, piše Miror.

Kejti ipak odbija da prestane.

Volim da vidim rezultate posle operacije i uvek ću imati da promenim nešto drugo na sebi. Zar to ne želi svako? Ja to volim – rekla je ona.