Završeno snimanje filma ‘Srce u anesteziji’ – ostvarenje koje spaja nespojivo (VIDEO)

Poslednja klapa na snimanju filma „Srce u anesteziji“, autora Silvane Stanković, po čijoj je knjizi i rađen projekat, bila je povod da se mnogo ljudi, među kojima se našao veliki broj ličnosti iz javnog života, okupi u beogradskom kazinu „Havana“, na Slaviji, gde je odžana koktel žurka.

„Havana” je, bila tesna da primi sve koji su došli da podrže Silvanu Stanković, u čijem filmu igraju: psiholog Aleksandra Janković, glumice Ana Sakić i Jelena Helc, vodiljka Bojana Ristivojević, maneken Nikola Stojiljković, dizajner Bata Spasojević,Vesna Rivas, Ivan Gavrilović, starleta Milica Živanović, alijas Mimi Oro…

Mada je uloga Marka Bulata pripala kaskaderu Nenadu Todoroviću, pevač se pojavio na žurci kako bi podržao projekat.

– Materijal je u montaži, premijera filma očekuje se na jesen – rekla je Silvana Stanković, koja je i glavni producent filma „Srce u anesteziji”.

– Gledaoci će uživati u kadrovima, koji su snimani na gotovo pedeset različitih i autentičnih lokacija, a sa stotinak učesnika, profesionalnih glumaca, statista, specijalnim gostima u filmu. Radnja filma prati istoimenu knjigu, pisanu na osnovu istinitog događaja, koji otkriva koliko devojka može da voli, a koliko muškarac može da to ignoriše, koristi i jasno pokazuje svetu da je njegovo srce potpuno neosetljivo i gotovo u anesteziji.

– Film je urban,s centralnom ljubavnom pričom, koju dodiruju dešavanja kriminalnog miljea, poremećeni društveni odnosi i nametnut stil sa splavova, koji podrazumeva da se svako snalazi na bilo kakav način, gazeći sve moralne i etičke forme – rekla je Silvana.

– Definitivno, posle ovog filma, mnogi će paziti koga će voleti svim srcem.

Kao specijalni gost u filmu se prvi put pojavljuje dr Aleksandar Dimi, jedini stranac u austrijskom parlamentu i ekonomski savetnik privredne komore u Beču. Biće još mnogo iznenađenja u filmu, koji je spojio, naizgled nespojive stvari.