ZBOG LJUBAVI I NA KRAJ SVETA: Prešao je 10.000 KILOMETARA samo da poljubi verenicu i čestita joj rođendan! (VIDEO)

kristijan i andrea
printscreen/youtube

"Ovo je definitivno najluđa stvar koju sam napravio do sada! Preletio sam pola sveta kako bih osobu koju volim i koju nisam vidio tri meseca iznenadio za njen rođendan..."

 

Šta se sve radi zbog ljubavi? Sigurno nikada nećemo dobiti odgovor na ovo pitanje, jer ljudska “ludost” ne poznaje granice, pogotovo kada je reč o zaljubljenim i voljenim dušama…

Ne postoji ništa bolje u životu nego raditi lude stvari, a pogotovo radi osobe koju voliš – napisao je na svom Fejsbuk profilu Zagrepčanin Kristijan Iličić, poznat javnosti kao avanturista i veliki zaljubljenik u putovanja.

O Kristijanu je Dnevno.rs već pisao. U razgovoru za naš portal, otkrio nam je “male tajne” velikih putoholičara, a više o tome možete pročitati KLIKOM OVDE.

Inače, pored toga što obožava da putuje Kristijan je javnosti poznat i po tome što često zna da iznenadi svoju verenicu Andreu Trgovčević, koja neretko putuje sa njim.

Nakon videa “Devojka mojih snova” u kojem joj je ovaj Zagrepčanin izjavio ljubav, sada je odlučio da je iznenadi za rođendan.

Naime, njih dvoje su već tri meseca udaljeni zbog privatnih obaveza, a već drugu godinu zaredom ne slave zajedno Andrein rođendan. Zbog toga je Kristijan odlučio da napravi, kako on kaže, jednu ludost – kupio je poklon, spakovao stvari, ušao u avion, smestio se, satima putovao, prešao 10.000 kilometara i… Stigao do svoje drage, poljubio je i čestitao rođendan! 

Kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku: