Zbog muškarca NIKADA ne radite OVAKVE stvari

ljubav
pixabay.com

Kada žena iskreno voli svog muškarca, teško joj je da uvidi njegove mane i često zaboravi na svoje prioritete i zacrtane ciljeve. Ono što je najvažnije jeste da nikada ne odustane od svog JA

 

Ne odustajte od svojih snova

Vaši ciljevi i snovi važan su deo vašeg života, ono što vas pokreće, motiviše i čini srećnom. Ako vam partner direktno (ili indirektno) sugeriše da je vreme za njihovo ostvarivanje odavno prošlo i da bi trebalo da se spustite na zemlju, možda je vreme da razmislite o tome želite li da budete sa osobom koja ne veruje u vas.

Ne kontrirajte sebi zbog drugoga

Nikada nemojte dopustiti da vas neko ismejava zbog vaših uverenja i stavova. U svakom trenutku zaslužujete poštovanje bez obzira na razlike u razmišljanju. Razlike su sastavni deo svakodnevice jednog para i neće postati problem ako ste u vezi s muškarcem koji uvažava vaše stavove i razmišljanja.

Ne menjajte izgled ni zbog koga

On preferira brinete pa razmišljate o tome da prefarbate svoju plavu kosu? Govori vam da imate kilogram viška i da bi trebalo da smršavte? Sve su to ljubavni ‘prekršaji’ koje ne smete tolerisati. Svaka promena koju radite na svom izgledu mora biti motivisana vašom ličnom željom, a ne željom osobe koja misli da niste dovoljno dobri baš takvi kakvi jeste.

Ne smanjujte standarde

Znate šta želite, znate šta bi trebalo da radite i držite se toga. Ne ostajte u vezi koja vas ne usrećuje, nemojte se zadovoljiti muškarcem koji nije dovoljno dobar za vas.

 

Ne ignorišite prijatelje

Nemojte biti jedna od onih žena koja u potpunosti zaboravlja svoje prijatelje na zahtev muškarca. Ne zapostavljajte svoje društvo i nađite vremena za druženja s njima jer su oni bili deo vašeg života mnogo pre nego što je u njega ušao vaš partner.loading...