ZBOG NEVOLJE UNAJMIO OBEZBEĐENJE? Komšije Darka Lazića u strahu, a evo šta on kaže o Belivuku

Podsetimo, ime Darka Lazića dovedeno je u vezu s Veljom Nevoljom nakon što je pevač saslušan u policiji zbog automobila „mercedes CLK“ koji je 2014. poklonio bivšoj supruzi Ani Sević.

printscreen

Folker Darko Lazić navodno je angažovao obezbeđenje od kako je njegovo ime počelo da se povezuje sa imenom Veljka Belivuka, koji se sumnjiči za najteža krivična dela, pišu domaći mediji.

Darkove komšije iz Brestača, otkrile su da pevač već danima nigde ne ide bez svog ličnog obezbeđenja, niti dozvoljava svojoj verenici i sinu da se kreću bez nadzora.

Otkako je Darkovo ime počelo da se dovodi u vezu s imenom Velje Nevolje, stvari u njegovom okruženju su počele da se menjaju. Isprva niko od meštana nije viđao ni Darka ni Marinu i malog Alekseja, ali je on odnedavno počeo da se pojavljuje u selu u društvu jednog muškarca – rekla je za domaće medije Darkova komšinica iz Brestača i dodaje da je Lazić osim ličnog obezbeđenja unajmio i momke koji čuvaju njegovu porodicu.

Jedan momak ide stalno s njim i to je njegovo lični telohranitelj, dok su dvojica zadužena da čuvaju njegovu kuću. Lazići uglavnom vreme provode u kući i retko kada neko od njih izađe u dvorište. Čak i kada se to desi, ne napuštaju dvorište. Celo selo je sada u strahu jer se pribojavaju da se Darko upleo s mafijom. Sada ga ljudi, umesto da ga prepoznaju po njegovom talentu, povezuju s opasnim ljudima – kaže komšinica i dodaje da je celo selo u strahu od toga šta bi moglo da se dogodi.

Valjda će se sve ovo završiti što pre, jer nikome nije prijatno da živi u iščekivanju niti u strahu – kaže na kraju Darkova komšinica iz Brestača.

Spekulisalo se da je taj automobil kasnije prodali čoveku koji je navodno blizak Belivukovom klanu.

Lazić se nedavno osvrnuo na svoj odnos sa ljudima bliskim Velji Nevolji te je tako istakao da ih poštuje iako ih ne poznaje.

To su ljudi koje nikada nisam upoznao niti znam te momke niti sam ikakvu saradnju imao sa njima. Neprijatno mi je što me provlače po novinama. Imam veliko poštovanje prema ljudima, iako ih ne znam. Ali, ja sam umetnik, pevač, neću da me provlače po glupim kontekstima – rekao je Lazić nedavno u emisiji „Amidži šou“.