ZBOG NJE NE MOGU DA PREBOLE: Sve vage, device,rakovi i ribe imaju ovu NEZDRAVU NAVIKU

Čitanje poruka od bivšeg partnera je ponekad način da nađete utehu i pobudite sećanja na lepe dane koje ste proveli u vezi. Kod pojedinih horoskopskih znakova to se prečesto događa, što ih sprečava da krenu dalje i otkriju novu ljubav.

raskid
pixabay.com

Teško je reći da li bi bilo pametnije da obrišete poruke i fotografije bivšeg partnera. Bez obzira na to da li su tekstovi otrovni ili puni nežnosti, neće vam pomoći da prebolite raskid. Četiri horoskopska znaka suočavaju se s ovim problemom.

Ribe

Govoriti im da zaborave bivšeg partnera potpuno je besmisleno. Ovaj vodeni znak sklon je sanjarenju. Ništa mu ne pomaže da pobegne od stvarnosti kao čitanje starih poruka. Pobuđivanje uspomena vraća ih u razdoblje pre prekida kada su bili puni samopouzdanja. Učiniće sve kako bi se setili nekadašnje sreće, a brisanje starih poruka poslednja je faza oporavka od prekida.

Rak

Reč je o nostalgičnom znaku koji beži u prošlost češće od Riba. Umesto da stvarno sagleda situaciju i učini nešto za svoje izbavljenje, radije će da mašta o novom susretu s bivšim partnerom i prolazi kroz događaje iz prošlosti. Čak i kada veza nije prekinuta krivicom Raka, vodeni znak zaboravlja na neprijatne trenutke jer razmišlja samo o pozitivnim stvarima. Radi se o vrlini koja ne pomaže tokom teškog razdoblja. Radije uživaju u zavodljivim rečima bivše ljubavi, nego što bi priznali sebi da je prekid najbolja opcija.

Devica

Najčešće su to osobe koje čvrsto stoje na zemlji i vode se principima logike. Zato je veliko iznenađenje što se nalaze u grupi znakova koje muči nostalgija. Radi se o osobama koje su stroge prema sebi. Žele da otkriju prelomni trenutak kada su stvari pošle nizbrdo. Veliki su perfekcionisti i ne vole da ponavljaju greške. Raskid doživljavaju kao neuspeh i pokušavaju da pronađu sve moguće dokaze koji bi im smanjili osećaj krivice. Tekstualne poruke su pisani trag i lični dokaz da nisu krivi za brodolom.

Vaga

Nepopravljivi romantici su stalno pod uticajem Venere. Krasi ih sposobnost opraštanja, ali kada je reč o jakim emocijama nisu spremni da plako zaborave prošlost. Pokušavaju da pronađu logiku u svemu jer iracionalno veruju da svet funkcioniše na principima pravde i razuma. Danima dešifruju svaki detalj bivše veze. Žele da otkriju prave razloge za ljubavni brodolom, ali i shvate kako su se našli u blizini osobe s kojom su prekinuli.

Čitanje starih ljubavnih poruka nije korisna navika, ali svaki čovek barem jednom poželi da se vrati u prošlost. Ako ste sigurni da među vama nema ljubavi, najbolje je da obrišete poruke. Prošlost vam neće pomoći da otkrijete nešto novo.