Zbog ovoga će biti IZBAČEN?! Lepi Mića PREKRŠIO OSNOVNO PRAVILO ZADRUGE (VIDEO)

Ovo nikako nije smeo da uradi.

Printscreen Youtube/Zadruga Official

Sandra Rešić i Marko Đedović su danas pričali o dešavanjima u “Zadruzi”, a jedna stvar koje su se dotakli je veza Paule Hublin i Vladimira Tomovića.

On je Sandri rekao da je Paula plakala i molila ga da je ne napada zbog veze sa Tomovićem, a Đedović je rekao Sandri da je na strani Frana Pujasa i da će sve uraditi kako se njih dvoje ne bi opet smuvali.

Đedović je zatim otišao do Miće, ispričao mu sve ovo, ali i dodatne detalje. Novinar je rekao pevaču da se nešto opasno zakuvava između Mine Vrbaški, Vladimira, Paule i Filipa Cara, a sve ovo mu je pričao tiho i u šiframa, kako ostali takmičari ne bi čuli.

Đedović je potom otkrio Mići i da pojedini zadrugari pokušavaju da mu napakuju priču da ima aferu sa Teodorom Bilanović, govoreći da se ovo dvoje zadrugara dodiruju ispod stola. Marko je i Lepom Mići ponovio da će se truditi da se Paula i Fran nikad više ne smuvaju.

Takođe je pomenuo da je navodno plan da Mića i Teodora budu potrčci sledeće nedelje, te da će se iseliti iz Bele kuće u izolaciju.

– Frana ću da iščupam, neću da ga dam. Neka se druži sa Teodorom – rekao je novinar.

– Top – rekao je Mića i pokazao palac na gore, a Đedović je gledao u kameru koja ga je snimala sve vreme dok je šaputao i time prekršio osnovno pravilo boravka u rijalitiju.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta: