Kidmanova (51) se susretala sa problemima sa kojima se sreće baš svaka zaposlena majka. Teško joj je bilo da napravi balans između karijere i porodičnog života.

View this post on Instagram

#TBT If you haven’t been, go to Uluru. This was two years ago and it was just magic xx @vogueaustralia

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Ona je danas majka desetogodišnje Sandej i sedmogodišnje Fejt, koje je dobila u braku sa muzičarem Kitom Urbanom.

Jednu stvar sam morala da naučim kao žena koja je kasnije postala majka i kao neko ko je imao karijeru i dvoje dece, a to je da sam morala da naučim da kažem ne u mnogim slučajevima – priča Nikol, a prenosi Dejli mejl.

Želela sam da budem dobra majka i supruga, a to je značilo da sam se ponekad odricala stvari koje volim – iskrena je glumica.

Kidmanova, koja je ujedno i majka Izabeli (24) i Konoru (22), koje je usvojila dok je bila u braku sa Tomom Kruzom, je vrlo srčana kada je porodica u pitanju i ne propušta momenat da svi budu zajedno na okupu.

Moja najveća pasija je moja porodica, moja prva i jedina ljubav. Često nam ćerke prigovaraju da se Kit i ja stalno ljubimo – kaže ona.

View this post on Instagram

You’re so loved Keith Lionel. Happy birthday baby! 🎈🎂❤️❤️❤️ @rotiersnashville #keithsfavouritecake

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Najvažnije mi je da budem tu dok moje ćerke rastu i da budem sa suprugom – zaključuje Nikol i dodaje da svu energiju dobija od Kita, s kojim je u braku već 11 godina, a prema njenim rečima, zaljubljeni su kao prvog dana.loading...