ZEČICA I DALJE U ŽALOSTI: 60 godina mlađa supruga Hju Hefnera objavila emotivnu poruku na godišnjicu smrti (FOTO)

Kristal Haris, udovica Hjua Hefnera, 60 godina mlađa od njega, posvetila je emotivnu objavu svom pokojnom suprugu na treću godišnjicu njegove smrti.

printscreen

Tri godine. Teško je poverovati. Hvala ti što si uvek bio moj najbolji prijatelj, što si me naučio nežnosti i što si omogućio da se uvek osećam važnom i cenjenom, i to svih 10 godina. Biću ti zauvek zahvalna“, napisala je Kristal na svom profilu na Instagramu ispod fotografije na kojoj ona i Hju poziraju nasmejani.

Kristal se u magazinu “plejboj” pojavila sa 24 godine, a ona i Hju su se venčali 2012. godine. Hefner je pred kraj života bio potpuno onemoćao, nije mogao da hoda samostalno, a od plejboja kakvog svet pamti nije bila ostala ni senka. Iako su svi smatrali da je Kristal s njim jer je “obična sponzoruša”, ona je dokazala da nije tako.

Pratila ga je na sve lekarske preglede, radila je sve da ga razveseli i kad je bilo najteže“, ispričali su njegovi prijatelji nakon Hefnerove smrti 2017. godine.

Hju je poslednjoj ženi ostavio sedam miliona dolara vrednu vilu koju joj je kupio 2013. godine, kao i pet miliona dolara.

Danas je Kristal u vezi s inženjerom Nejtanom Levijem, koji je prvi muškarac s kojim je viđena u javnosti nakon Hefnerove smrti.

View this post on Instagram

You feel like home⁣ ⁣ ⁣ Photo: @_lupe⁣ Location: @casademita

A post shared by Crystal Hefner (@crystalhefner) onloading...