Svi volimo putovanja, a najslađe je kada odete na neplanirani put i to za džabe! Zvuči neverovatno? Sada je i to moguće

Pevačica Goca Tržan, važi za ženu koja se ne libi ekstremnih sportova, pa joj tako i skijanje ne pada teško. Međutim, ovoga puta reč je o zanimljivoj akciji na talasima Radija S koja startuje danas.

Zanimljiv kviz znanja pod nazivom Bip Bup skijanje, startovao je danas, a Goca je bila među prvim skijašima koji su imali tu privilegiju da skijaju slalom i uspešno pređu sve prepreke. Kako je Goca skijala uz malu pomoć voditeljke Natalije Milosavljević pogledajte na linku ispod, a ukoliko i Vi želite da učestvujete u kvizu i osvojite produženi vikend na Zlatiboru potrebno je da uradite sledeće.

 

Kako da se igrate i Vi:

Slušajte radio S i kada čujete znak za Bip Bup skijanje, pozovite broj 011/4040400 i krenite u sopstvenu avanturu skijanja na radio talasima. Nemojte da zaboravite da je “Bip” zvuk za levo, a “Bup” desno. Kada igrica krene potrebno je da dešifrujete kombinaciju bip i bup tonova. Skijanje traje ukupno 30 sekundi, a ukoliko pogodite svaku kombinaciju, možete slobodno da se pakujete, jer ste osvojili vikend za dvoje na Zlatiboru.

Sreću možete okušati počev od srede 28. januara, svakog radnog dana u 8:30 i 16:30hloading...