Želite da vas sreća i pozitivna energija stalno prate? IZBACITE OVE STVARI IZ STANA!

KAmin
Pixabay.com

Neke stvari u našem okruženju nam vraćaju, odnosno dižu enegriju, dok nam je druge oduzimaju. Pogledajte kojim stvarima treba da se okružite, a koje da uklonite iz svog života

 

Kad vam nije ni do čega, kada vam svaka aktivnost predstavlja napor, pokušajte da podignete svoj energetski nivo. Da bi vam to pošlo za rukom, pogledajte kojim stvarima treba da se okružite, a koje da uklonite iz svog života – jer usporavaju protok životne energije.

Vrlo je važno da budemo svesni da i predmeti u našem okruženju mogu da utiču na životnu energiju kojom zračimo. Evo par brzinskih saveta.

 

1. Šta nam podiže energiju: 

Zelena jabuka − Čim je uzmete, osetićete se bolje. Sve što je prirodno i zdravo podiže energiju, piše Aura.ba.

Duboko disanje − Zastanite, ostavite bilo koji posao koji trenutno radite. Dišite60 sekundi duboko.

Cveće − Pozitivno utiče na ljudske energetske izvore.

Životinje − Poznato je da se ljudi koji vole životinje smatraju dobrim ljudima. Život u blizini životinja oplemenjuje i pojačava energiju.

Lupkanje grudne kosti − Skupite šaku u pesnicu i blago se kuckajte u grudnu kost. Posle samo jednog minuta osetićete širenje topline.

2. Šta nam oduzima energiju: 

Svila – Iako je prirodan materijal sve stvari od svile negativno utiču na našuživotnu energiju. Izbegavajte čak i svilene čarape.

 

Cigarete − I medicinski je dokazano da su višestruko štetne.

Mobilni telefon − Usporava protok životne energije.

Slatkiši − Izbegavajte šećer. On i u ishrani ostavljaju negativne posledice.

Tehnički uređaji − Opšte je poznato da kompjuteri, televizori, CD uređaji i slične stvarčice emituju elektro magnetno zračenje koje loše utiče na ljudsko zdravlje.loading...