Želite ozbiljnu vezu? Prvo razmislite i postavite sebi ova 3 važna pitanja

Upoznala si super frajera i čini ti se da bi se cela priča mogla pretvoriti u vezu?

Pre nego što kreneš da zamišljaš kako menjaš status veze na Fejsbuku, ovo su tri ključna pitanja koja će ti pomoći u odluci je li frajer uopšte ”materijal za vezu”.

Možeš li da mu veruješ?

Znamo, čini se blesavim očekivanje da proceniš frajera nakon nekoliko sastanaka, ali možeš stvoriti sliku od prvih dojmova, a ona je često jako tačna. Razmisli kako se ponaša kad ste zajedno – gleda li druge žene, priča li jednu stvar na jednom sastanku, a onda menja priču na drugom, obeća li da će se javiti pa to ne učini? Ako već na samom početku vidiš da greši na ovakvim stvarima, možda je bolje da nastaviš da tražiš dalje.

Je li zainteresovan za vezu?

Neki muškarci odmah kažu da nisu spremni za vezu, a žene to vrlo često odluče ignorisati. Čak i ako to nije izričito rekao, po njegovom ponašanju možeš videti zanima li ga veza ili je još uviek nespreman za nju. Ako ne planira stvari s tobom i javlja ti se u zadnji čas, moguće je da je vaše druženje za njega ipak samo flert koji se neće pretvoriti u ništa više od toga.

Je li mu stalo do tebe?

Ovde je reč o tome poštuje li te ili ne. Ako na samom početku vidiš da nije tip muškarca koji ceni žene i misli da se prema njima treba ponašati kao prema damama, kreni dalje jer ako je takav na početku, kad te još treba impresionirati, ako uđeš s njim u vezu postaće mnogo lošiji, piše Index.hr.loading...