Želite usne kao Anđelinine? Evo nekoliko trikova za postizanje tog efekta!

Muči vas što nemate punije usne i nemožete da se kao vaše drugarice 'pućite' na fotografijama koje psoatvljate na društvene mreže? Mi vam nudimo savete i trikve da postignete efekat 'punijih usana'.

Sjaj za usne

Malo sjaja za usne može dati vašim usnama dodatnu punoću. Nanesite ga na središte donje usne ili jednostavno preko celih usana.

Korektor

Ovo je vrlo neuobičajen postupak, ali čini veliku razliku – ako nanesete malo korektora na donju usnu, izgledaće punije nego što inače jesu.

Olovka

Ako želite pune usne, kvalitetna olovka je apsolutno neophodna. Nanošenjem sasvim malo izvan granica usana, podarićete im više volumena. Razlika je neznatna, ali vizualni efekat koji ste postigli biće od velikog značaja. Kada ste istakli konturu usana, obojite i usne. Ovaj trik učiniće da vaše usne dobiju ujednačenu boju.

Satenski finiš

Za punije usne se preporučuje nanošenje neutralnih nijansi sa finim satenskim finišom, a tamnije nijanse izbjegavajte što više možete – kao što i crna odjeća vizualno čini tijelo mršavijim, isti tako će i tamniji karmini vizualno smanjiti vaše usne. Isti efekat uzrokovaće i karmini sa sjajnim finišom, pa se ne preporučuju ako želite pune usne.

Hajlajter

Ukoliko ste naročito raspoloženi, za završni dodir biće idealan hajlajter. Nanesite ga na vrhove usana i za tren oka stvorićete efekat dubine, pa će vaše usne izgledati punije.