ŽELJKO I JOVANA U POTRAZI ZA ONOM PRAVOM: Joksimovići traže DADILJU, a ovo su njihovi KRITERIJUMI!

Željko i Jovana Joksimović
Instagram.com/jovanamac

Otkako su postali roditelji bliznakinja Ane i Srne, Željko i Jovana Joksimović su na mukama.

 

Bračnom paru su oko ćerki prva dva meseca pomagale njihove majke, ali ubrzo su raspisali i konkurs za dadilju. Voditeljki i pevaču neophodna je stručna pomoć oko devojčica, naročito jer se po povratku s Maldiva, gde su trenutno na odmoru, oboje vraćaju poslovnim obavezama. Zato su pred put na egzotičnu destinaciju organizovali izbor dadilje, ali još uvek nisu pronašli pravu.

Željko i Jovana su sve podredili svojoj deci. Kosta je glavni u kući i oni su mu dopustili da zajedno s njima bira bebisiterku za sestre kako ne bi bio ljubomoran, što je deci svojstveno kad dođu bebe. Dečak je presladak i prepametan. Baš sam se iznenadila kako je lepo vaspitan. Vidi se da su mu roditelji maksimalno posvećeni. On je upućen u sve što se dešava i tačno zna u koje vreme devojčice spavaju, kad se hrane i kupaju. On ima četiri godine, ali se ponaša kao veliki dečak. Nažalost, ja nisam prošla izbor – ispričala je Kuriru devojka koja je insistirala na anonimnosti.

Inače, bebisiterke koje bračni par Joksimović traži moraju da budu usko profilisanog obrazovanja – da imaju završenu visoku medicinsku školu, ginekološko-akušerski smer, i moraju da imaju vrhunsku preporuku.

Svaka od zaposlenih treba da bude spremna da se maksimalno posveti devojčicama, čak i da tokom noći bude s njima, jer Jovana mora rano da ustaje i da ide na posao. Njih dvoje su i za sina pronašli dadilju pre nekoliko godina i prezadovoljni su njom.