Željko Joksimović i Ana Bekuta birali mlade muzičke zvezde, pa ostali ODUŠEVLJENI onim što su čuli (FOTO)

Polaznici muzičke škole Supervoice & Pegart Studio održali su koncert za pamćenje povodom uspešnog završetka semestra, a podršku su im pružili Željko Joksimović, Ana Bekuta i Aleksandra Milutinović.

Supervoice & Pegart Studio

Jubilarni, deseti po redu, koncert polaznika škole Supervoice & Pegart Studio održao se 19. juna na splavu “Na vodi kafana”, a najbolje pevače među polaznicima birao je stručni žiri koji su činili najveće imena domaće muzičke scene: pop pevač i kompozitor Željko Joksimović, legenda narodne muzike Ane Bekuta i hitmejkerka, kompozitor i tekstopisac, Aleksandra Milutinović.

Veče su obeležili fenomenalni nastupi budućih muzičkih zvezda, starih i novih učenika škole Supervoice & Pegart Studio. Tokom večeri svoju prvu pesmu pod nazivom “Cvet iz kamena” predstavila je učenica škole Ema Simonović, finalistkinja “Pinkovih zvezdica”, a iznenađenje za sve bili su nastupi članova žirija Ane Bekute i Željka Joksimovića.

Supervoice & Pegart Studio

Odlično raspoložen žiri više od tri sata komentarisao je nastupe, dok su na kraju večeri izrazili zadovoljstvo što su imali priliku da budu deo ovako važne muzičke svečanost. Joksimović je čak i javno pozvao grupu polaznika, koja je u nešto drugačije aranžmanu izvela njegovu pesmu “Milimetar”, da mu se pridruže na sceni na nekom od sledećih koncerata.

Koncept muzičke škole SuperVoice & Pegart Studio već pet godina polaznicima nudi stručno usavršavanje u oblasti pevanja i audio produkcije. Osnovali su je Suzana Branković (ex Dinić) i Petar Branković, a polaznici ove škole do sada su postigli izuzetne uspehe na brojnim muzičkim takmičenjima i šou programima. Audicija za novu generaciju ove prestižne muzičke škole održaće se u septembru.